اینستاگرام به کاربران این امکان را می دهد که عکس ها و پست های تگ شده را به شبکه اصلی پروفایل اضافه کنند و موقعیت های خود را مطابق با سلیقه خود مرتب کنند..
به گزارش سرویس شبکه اجتماعی مجرداینستاگرام میگوید کاربران میتوانند از این ویژگی برای نمایش عکسهای گروهی مورد علاقه، همکاری با تولیدکنندگان محتوا و ثبت خاطرات استفاده کنند، اما امکان اضافه کردن هر پستی که کاربر در آن تگ شده است نیز وجود دارد.
روش های افزودن پست های برچسب گذاری شده به شبکه
کاربران می توانند به روش های مختلفی یک پست برچسب گذاری شده را به شبکه نمایه خود اضافه کنند. آنها می توانند این کار را مستقیماً از طریق اعلان مستقیمی که هنگام برچسب گذاری دریافت می کنند انجام دهند.
همچنین می توان از منوی سه نقطه در قسمت سمت راست بالای پست که کاربر در آن تگ شده است استفاده کرد.
روش دیگر این است که یک پست را در بخش Tagged لمس طولانی کرده و گزینه اضافه کردن آن به شبکه را انتخاب کنید.
در زیر گزینه «افزودن به شبکه»، هشداری نمایش داده می شود که توضیح می دهد که افزودن یک پست به نمایه لزوماً به این معنی نیست که برای همه قابل مشاهده خواهد بود.
اینکه چه کسی می تواند پست را ببیند همچنان به تنظیمات حریم خصوصی حساب کاربر و حساب شخصی که آنها را تگ کرده است بستگی دارد.
کاربران همچنین می توانند در صورت تغییر نظر، به راحتی پست تگ شده را از نمایه خود حذف کنند، بدون اینکه نیازی به حذف کامل خود پست باشد.
بیشتر بخوانید: پایان سلطه تأثیرگذاران هوش مصنوعی؛ اینستاگرام با جریمه جدیدی خط قرمز هوش مصنوعی را مشخص کرد
امکان مرتب سازی پست ها در پروفایل
پست های برچسب گذاری شده اضافه شده به شبکه نمایه به صورت پیش فرض به ترتیب زمانی معکوس نمایش داده می شوند.
اما کاربران می توانند با توجه به سلیقه خود موقعیت این پست ها را تغییر دهند.
این قابلیت به امکان جابجایی پست ها در پروفایل اینستاگرام نیز مربوط می شود. اینستاگرام در ماه ژوئن، یک سال پس از اعلام این ویژگی، قابلیت تغییر ترتیب پست های پروفایل را معرفی کرد.
کاربران می توانند بدون توجه به زمان انتشار پست ها را جابجا کنند و ظاهر شبکه نمایه خود را با توجه به سبک و طرح مورد نظر خود تنظیم کنند.
بیشتر بخوانید: محدودیت های امنیتی اینستاگرام و فیسبوک برای نوجوانان
















گفتگو در مورد این post