


گوگل یک ویژگی جدید برای آواتارهای Google Gemini AI معرفی کرده است که به کاربران امکان می دهد چهره دیجیتال خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارند و در فیلم ها و تصاویر تولید شده به صورت گروهی ظاهر شوند.
به گزارش بخش اخبار فناوری خبرجو به نقل از (Digital Trends)، گوگل آواتارهای شخصی را اجتماعی تر می کند. هوش مصنوعی جمینا این به شما امکان می دهد ویژگی ها و چهره دیجیتال خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و همزمان در تصاویر و ویدیوهای تولید شده توسط هوش مصنوعی ظاهر شوید. می توانید آواتار خود را به اشتراک بگذارید، دوستان خود را در پیام ها تگ کنید و محتوایی ایجاد کنید که چهره دیجیتالی همه را به نمایش بگذارد.
نحوه ایجاد و اشتراک گذاری آواتار جمینا
Geminai به شما امکان می دهد با استفاده از ضبط صورت و صدای خود یک آواتار شخصی سازی کنید. این کار به هوش مصنوعی مرجع دقیقی برای بازآفرینی ظاهر و صدای شما در محتوای تولید شده می دهد.
برای تنظیم آواتار هوش مصنوعی خود، از gemini.google.com دیدن کنید، سپس Add Files > More > آواتار را در کادر نوشتاری در پایین صفحه انتخاب کنید. کد QR را که با تلفن شما نشان داده می شود اسکن کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید تا ویدیوی کوتاهی از صحبت کردن صورت خود ضبط کنید، زیرا Gemini هم به ظاهر و هم به صدای شما نیاز دارد.

برای بهترین نتیجه، در یک اتاق ساکت با نور یکنواخت و هم سطح چشم (نه خیلی روشن و نه خیلی تاریک) ضبط کنید و از استفاده از عینک آفتابی، کلاه یا هر چیزی که صورت شما را می پوشاند خودداری کنید. پس از اتمام ضبط، به رایانه خود بازگردید و گزینه Use Avatar را کلیک کنید تا مراحل نصب کامل شود.
پس از آن، می توانید آواتار خود را با فرمت @ به یک فرمان اضافه کنید.[نام کاربری گوگل شما] تگ کنید، و همین روند برای هر کسی که آواتار خود را با شما به اشتراک گذاشته است، کار می کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد ایجاد آواتارهای شخصی، می توانید به اسناد پشتیبانی گوگل مراجعه کنید.

چگونه آواتار جمینا را با دیگران به اشتراک بگذاریم
برای اشتراکگذاری آواتار خود، به تنظیمات بروید، بخش آواتار را باز کنید و آدرس جیمیل شخصی را که میخواهید اضافه کنید وارد کنید. سپس آنها این انتخاب را خواهند داشت که دعوت را بپذیرند یا رد کنند. Google به شما کنترل کامل بر این فرآیند را میدهد، بنابراین میتوانید در هر زمان دسترسی فردی را تأیید یا لغو کنید.
گوگل اعلام کرده است که برای استفاده از این قابلیت باید حداقل 18 سال سن داشته باشید و از حساب شخصی گوگل استفاده کنید. این ویژگی در حال حاضر از زبان انگلیسی پشتیبانی می کند و در EEA، سوئیس یا بریتانیا در دسترس نیست.



















گفتگو در مورد این post