OpenAI امکان استفاده از اپلیکیشن هایی مانند مفهوم و دوین از سهمیه ChatGPT Plus ارائه شده است، اما خروج از حساب کاربری اتصال را قطع نمی کند.
به گزارش سرویس هوش مصنوعی مجردOpenAI در کنفرانس توسعه دهندگان DevDay خود در روز سه شنبه روش جدیدی را برای استفاده از اشتراک های ChatGPT اعلام کرد.
کاربران Plus و Pro می توانند با حساب ChatGPT خود وارد برنامه های پشتیبانی شده شوند و به این برنامه ها اجازه دهند با استفاده از طرح اشتراک خود درخواست های هوش مصنوعی را اجرا کنند.
OpenAI قبلاً 16 شریک را برای این ویژگی معرفی کرده است، از جمله Cognition’s Devin، Notion، Vercel، T3، OpenClaw و Dactyl.
یادداشت های انتشار OpenAI این ویژگی را به عنوان یک “پیش نمایش محدود با ادغام های مشارکتی” توصیف می کنند.
برای استفاده از این ویژگی نیازی به کلید API ندارید.
برنامه چه اطلاعاتی را می بیند و چگونه از آن استفاده می کند؟
طبق گفته OpenAI، ورود به حساب کاربری نام، آدرس ایمیل و عکس نمایه کاربر را با برنامه به اشتراک می گذارد.
این اتصال به برنامه اجازه دسترسی به مکالمات، خاطرات یا کلید API کاربر را نمی دهد و هر گونه مجوز دیگری باید به طور جداگانه درخواست شود.
درخواست های ارسال شده توسط برنامه از سهمیه استفاده ChatGPT Work و Codex موجود در طرح اشتراک کاربر کسر می شود.
OpenAI در صفحه راهنمای خود می گوید که سرعت مصرف سهمیه به برنامه و وظایفی که کاربر انجام می دهد بستگی دارد.
تنظیمات ChatGPT استفاده از هر برنامه را نشان می دهد، اما مشخص نمی کند که چه اقداماتی باعث مصرف این سهمیه شده است.
بیشتر بخوانید: اشتراک 500 دلاری Pro OpenAI معرفی شد
تعیین محدودیت هفتگی برای هر برنامه
کاربران می توانند محدودیت مصرف را برای هر برنامه متصل از بخش تنظیمات و استفاده تعیین کنند.
این محدودیت به صورت هفتگی محاسبه می شود و مشخص می کند که اپلیکیشن از چه سهمی از کل مصرف هفتگی کاربر می تواند استفاده کند. این ویژگی سهمیه اضافی ایجاد نمی کند.
پس از رسیدن به سقف طرح اشتراک، اپلیکیشن ها می توانند از اعتبارات خریداری شده نیز استفاده کنند، اما این تنها زمانی اتفاق می افتد که کاربر صراحتاً چنین چیزی را مجاز کرده باشد و سقف اپلیکیشن 100 درصد تعیین شده باشد.
این گزینه به طور پیش فرض غیرفعال است.
OpenAI توصیه میکند که کاربران ابتدا تنظیمات خود را برای خرید اعتبار خودکار بررسی کنند، زیرا ادامه استفاده ممکن است هزینههایی را به همراه داشته باشد و ممکن است وقتی به حد مجاز استفاده از طرح خود رسیدید، اعلان جداگانهای دریافت نکنید.
بیشتر بخوانید: تنش در DevDay؛ معترضان OpenAI را به چالش کشیدند
خروج از سیستم برای قطع دسترسی کافی نیست
خروج از حساب کاربری در برنامه تنها به جلسه کاربر در همان برنامه پایان می دهد.
اتصال برنامه به ChatGPT همچنان برقرار خواهد بود و آن برنامه می تواند به استفاده از سهمیه طرح کاربر ادامه دهد.
برای حذف این کانکشن کاربر باید در ChatGPT به قسمت Settings و سپس Security و Login رفته و در قسمت Login connections گزینه Sign in with ChatGPT را باز کند.
این گزینه حتی در یک حساب رایگان در آلمان در روز چهارشنبه مشاهده شد.
قطع کردن سهمیه ای را که قبلاً استفاده شده است بازیابی نمی کند و همچنین داده هایی را که برنامه قبلاً دریافت کرده است حذف نمی کند.
برای حذف این داده ها، کاربر باید با ارائه دهنده همان برنامه تماس بگیرد.
ورود به سیستم با حساب Google نیز به همین صورت عمل می کند و حذف یک برنامه لزوماً دسترسی آن به حساب کاربر را لغو نمی کند.
















گفتگو در مورد این post