وی افزود: سه عامل مهم در این امر نقش اساسی دارند، اول ایمنی نامناسب خودروها، دوم ناایمن بودن جاده ها و سومین موضوع که به بحث ما مربوط می شود، انجام رفتارهای پرخطر و اشتباهات انسانی است. اگر اراده جدی و واقعی برای کاهش این آمار وحشتناک وجود دارد، باید به هر سه این عوامل توجه کرد و خطای انسانی و رفتار پرخطر کاربران ترافیک را در نظر گرفت.
این وکیل دادگستری ادامه داد: در رابطه با اصلاح رفتار برخی از رانندگان که امنیت خود و دیگران را به خطر می اندازند و باعث تلفات جانی، قطعه قطعه شدن و از کار افتادگی و تحمیل هزینه های هنگفت مادی و معنوی می شوند، افزایش جریمه های رانندگی می تواند بازدارنده مهمی باشد. در نظر گرفته شود
وی تاکید کرد: اساساً از منظر جرم شناسی و جامعه شناسی یکی از کارکردهای مهم اجرای مجازات و اعمال مجازات، جنبه بازدارندگی و جلوگیری از تکرار آن است.
کهپایه زاده گفت: فرد خاطی باید با توجه به هزینه و منفعت عمل غیرعادی خود در نهایت از ارتکاب تخلف خودداری کند و البته بداند که پرداخت این جریمه سنگین و قابل توجه، قطعی و قطعی و غیر تبعیض آمیز و غیر قابل اجتناب است و چه بسا. امکان حذف آن از سامانه وجود دارد یا مشروط به عفو برای اعمال جریمه در مناسبت های مختلف است و در صورت افزایش جریمه از سقف مجاز، قطعاً خودروی وی توقیف می شود.
این وکیل دادگستری ادامه داد: رانندگان پرخطری که مرتکب تخلفاتی از جمله سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو، رعایت نکردن حق تقدم می شوند، خسارات جانی و مالی غیرقابل جبرانی به مردم وارد می کنند و موجب سلب امنیت می شوند. باید بدانند که هزینه انجام این اعمال بسیار سنگین و قابل توجه خواهد بود که می تواند بازدارنده باشد و اعمال جریمه در کنار فرهنگ سازی یکی از عوامل کاهش تلفات جاده ای خواهد بود.
وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که توجه به علت اعمال پرخطر و خطاهای انسانی نباید توجه مسئولین را از سایر عوامل مرتبط از جمله عدم ایمنی خودروها و نبود ایمنی راه ها منحرف کند. این عوامل را باید فراموش کرد. اگر به دنبال تامین امنیت جان هموطنان خود هستیم، هر سه این عوامل باید همزمان و به موازات هم در دستور کار قرار گیرند.
این وکیل دادگستری در پایان گفت: نباید به شرکت های تولیدی و خودروسازان اجازه تولید خودروهای ناایمن، بی کیفیت و خطرناک داده شود و تمهیدات لازم برای اصلاح گذرگاه های خطرناک و تامین ایمنی لازم در جاده ها اندیشیده شود. ، با رانندگان خطاکار خطرناک. باید به شدیدترین شکل ممکن برخورد شود که یکی از آنها افزایش جریمه است و در کنار آن صرفاً افزایش جریمه کارساز نیست. یعنی راننده پرخطر باید چند ماه اجازه رانندگی موقت داشته باشد و در صورت اصرار بر رفتار پرخطر، چند سالی گواهینامه او باطل می شود.
گفتگو در مورد این post