“Maslenitsa” یکی از جشن های باستانی اسلاوها است که از قبل از ورود مسیحیت به روسیه به عنوان جشن پایان زمستان و آغاز بهار وجود داشته است.
صبح – درست مانند مقدمه جشن نوروز ایرانیان، در جشن ماسلنیتسا، پیکره ای چوبی به همین نام به آتش کشیده می شود تا ورود گرما را به عنوان انرژی حیات بخشی به همگان اعلام کند.
به گزارش گروه ترجمه قات صبح، جشن ماسلنیتسا در کشورهای اسلاو شامل روسیه، اوکراین و بلاروس برگزار شد و معمولا در این سه کشور شاهد برگزاری این مراسم خواهید بود.
تاریخ برگزاری این جشن را قرن دوم پس از میلاد می دانند و از این رو این مراسم را قدیمی ترین جشن کشورهای اسلاو می نامند.
در روزهای برگزاری این جشن، مردم کشورهای اسلاو به دیدار بزرگان خود می روند، روی آتش می پرند و «بلینی» (نوعی نان شیرین که دایره ای شکل است و برخی آن را نماد خورشید و خورشید می دانند، می پزند و می خورند. ابتدای بهار).
این رسم است که در روزهای این جشن، عروسک های چوبی با صورت حصیر به نام «بانو ماسلنیتسا» ساخته می شود و در آخرین روز جشن به آتش کشیده می شود. سوزاندن لیدی ماسلنیتسا در واقع نماد پایان زمستان است.
علت سوزاندن این عروسک به باور قدیمی روس ها برمی گردد. به گزارش تایم صبح، آنها معتقدند وقتی شر از بین رفت، خیر و خوبی جای آنها را می گیرد.
به همین دلیل سوزاندن عروسک ماسلنیتسا به عنوان یک حرکت نمادین برای از بین بردن شر انجام می شود.
یک هفته از جشن Maslenitsa برای روس ها یادآور روزهای پر از شور و شوق، بوی غذاهای خوشمزه، سماورهای برنجی، کارناوال های شاد و نوشیدن چای در پای غرفه های رنگارنگ است.
نوشته تصاویر/ جشنی زیبا شبیه عید نوروز در روسیه; جشنواره ماسلنیتسا! اولین بار در صبح. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post