لنوو رسماً LENOVO LEGION GO را عرضه کرد. این دستگاه بازی همراه در دو نسخه و با دو پردازندهی متفاوت روانهی بازار میشود.
بهگزارش تکناک، شرکت لنوو بهطور رسمی دستگاه بازی همراه LENOVO LEGION GO را روانهی بازار کرد. دستگاه بازی یادشده اولین تلاش این شرکت چندملیتی چینی درزمینهی دستگاههای بازی همراه ویندوزی است. در این بخش از بازار رقبای سرسختی وجود دارند؛ اما Lenovo Legion Go ویژگیهای منحصربهفردی دارد که آن را از سایر دستگاهها متمایز میکند.
مشخصات اصلی LENOVO LEGION GO
بهنوشتهی گیزچاینا، با اینکه لنوو لژیون گو ممکن است مانند دستگاههای بازی همراه دیگر بهنظر برسد، لنوو تلاش کرده است تا آن را متمایز کند. درادامه، LENOVO LEGION GO را دقیقتر معرفی میکنیم..
صفحهنمایش
یکی از بخشهای تحسینبرانگیز در Lenovo Legion Go صفحهنمایش آن است. این دستگاه از صفحهنمایش 8.8اینچی QHD+ با رزولوشن 2560 در 1600 استفاده میکند. در مقام مقایسه، رزولوشن این صفحهنمایش دو برابر دستگاه Steam Deck شرکت Valve است. بااینحال، مهمترین نکته این است که نرخ نوسازی صفحهنمایش دستگاه بازی همراه لنوو 144 هرتز است.
رزولوشن صفحهنمایش Lenovo Legion Go رقابتیترین رزولوشن درمقایسهبا Steam Deck و ROG Ally است. این بهمعنای تجربهی بصری روانتر و سریعتر روی دستگاه است.
علاوهبراین، Lenovo Legion Go پوشش گستردهتری از طیف رنگی را ارائه میدهد. این دستگاه امتیاز 97 را در DCI-P3 گرفته است که باعث تراکم و رنگهای واقعی و زنده میشود. تجربهی لمسی روی صفحهنمایش هم بهبود یافته است؛ چراکه از لمس 10 نقطه پشتیبانی میکند.
نکتهی دیگری که باید در نظر بگیریم، این است که صفحهنمایش Lenovo Legion Go برای حالت عمودی بهینه شده است. این ممکن است به کاهش وضوح متن منجر شود؛ اما ازآنجاکه این دستگاه مخصوص بازیهای پرسرعت است، کاهش وضوح متن نباید نگرانی چندانی برای خریداران باشد.
پردازندهی مرکزی و پردازندهی گرافیکی Lenovo Legion Go
قلب تپندهی Lenovo Legion Go از سیلیکون AMD Phoenix تشکیل میشود. این سیلیکون با هدف مصرف انرژی بهینه سفارشی شده است که کاهش چشمگیر توان مصرفی (TDP) را درمقایسهبا چیپستهای استاندارد لپتاپ Ryzen 7040 در پی دارد.
باید اشاره کنیم که لنوو لژیون گو در دو نسخهی مختلف دردسترس است. یکی از آنها از پردازندهی Ryzen Z1 Extreme و نسخهی دیگر از مدل معمولی Ryzen Z1 پردازشگر غیر اکستریم استفاده میکند. نسخهی اول شامل هشت هستهی Zen4 است که سرعت بوست آن حداکثر به 5.1 گیگاهرتز میرسد و نسخهی دیگر شش هستهی Zen4 دارد که سرعت بوست آن حداکثر 4.9 گیگاهرتز است.
شایان ذکر است که نسخهی پردازشگر Ryzen Z1 غیر اکستریم براساس سیلیکونی متفاوت به نام Phoenix2 است. این چیپست معماری Zen4c و Zen4 را ترکیب میکند. پردازندهی گرافیکی که قدرت دو چیپست را تأمین میکند، نیز متفاوت است.
نسخهی Z1 Extreme از 12 واحد محاسباتی RDNA3 با سرعت بوست تا 2.7 گیگاهرتز برخوردار است. درمقابل، در نسخهی پردازشگر غیر اکستریم ۴ واحد محاسباتی با سرعت 2.5 گیگاهرتز وجود خواهد داشت. این امر Lenovo Legion Go مجهز به پردازشگر Z1 Extreme را به انتخابی بهتر تبدیل میکند.
سایر مشخصات
در بخش حافظهی رم، Lenovo Legion Go با حداکثر 16 گیگابایت حافظهی رم LPDDR5X عرضه میشود. سرعت حافظه 7500 مگاهرتز است که از ROG Ally و Steam Deck بیشتر است. در قسمت حافظهی ذخیرهسازی نیز، این دستگاه از شیار M.2 2242 با رابط PCIe Gen4 استفاده میکند.
در حالت از پیشتنظیمشده، لنوو لژیون گو را با ظرفیتهای 256 و 512 گیگابایت و 1 ترابایت حافظهی ذخیرهسازی تهیه کنید. ناگفته نماند که امکان تهیه نسخهی مجهز به ۲ ترابایت حافظهی ذخیرهسازی این دستگاه نیز فراهم است.
موضوع واقعاً جالب دربارهی Lenovo Legion Go این است که از کنترلهای جداشدنی بهره میبرد. این کنترلها میتوانند بهعنوان ماوس نیز عمل کنند. بههمیندلیل، هنگام انجام بازیهای تیراندازی اول شخص روی دستگاه، میتوانید دقت بهتری را انتظار داشته باشید.
علاوهبراین، Lenovo Legion Go ازطریق اتصال USB-C امکان پشتیبانی از کارتهای گرافیک خارجی را فراهم میکند. این مزیتی عالی برای این دستگاه دربرابر Steam Deck و ROG Ally است.
نوشته LENOVO LEGION GO روانه بازار شد اولین بار در خبرجو – اخبار دنیای تکنولوژی. پدیدار شد.
گفتگو در مورد این post