گوگل ابزار جدید About this image را با هدف ارائهی اطلاعات پسزمینه و متون ضروری دربارهی تصاویر در Google Search دردسترس قرار داده است.
بهگزارش تکناک، ابزار About This Image در Google Search با این هدف طراحی شده است تا نشان دهد تصاویر در گذشته در کجای وب ظاهر و چگونه توصیف شدهاند.
این ویژگی ابتدا در کنفرانس توسعهدهندگان I/O گوگل در ماه می معرفی شد و اکنون برای کاربران انگلیسیزبان در سراسر جهان منتشر میشود.
شما میتوانید از منوِ سهنقطه که در نتایج جستوجو و تصاویر گوگل ظاهر میشود، به این ویژگی دسترسی پیدا کنید. غول دنیای جستوجو همچنین بهروزرسانیهایی برای ابزار Fact Check Explorer و تجربهی مولد جستوجوی مبتنیبر هوش مصنوعی در دست توسعه دارد.
همانطورکه گفتیم، ابزار About this image با این هدف طراحی شده است تا منبع تصویر ازجمله اطلاعات فنی و متنهای مرتبط به وبسایتهای خبری و تأیید حقایق در طول زمان را به شما نشان دهد. بنابراین، ممکن است ببینید که Google Search تصویر را برای اولینبار فهرست کرده است و اطلاعات فنی جزئیاتی را دربارهی این موضوع ارائه میدهد که تصویر با هوش مصنوعی تولید شده است یا خیر. درحالحاضر، گوگل قابلیت About this result را ارائه میدهد تا به کاربران کمک کند منابع متنی را بررسی کنند.
طبق گزارش The Verge، این ویژگی در شرایطی دردسترس قرار میگیرد که حجم عظیمی از اطلاعات نادرست دربارهی جنگ اسرائیل و حماس اغلب در قالب تصاویر نامرتبط بهاشتراک گذاشته میشود. اگر کسی بهدنبال منبع تصویری است که در رسانههای اجتماعی بهاشتراک گذاشته شده، ابزار جدید About this image در Google Search به وی در یافتن پاسخ کمک میکند.
گوگل به امکان جستوجو ازطریق Google Lens با استفاده از تصویر برای دسترسی به ویژگی About this image اشارهای نکرده است. اهالی مانتینویو اعلام کردهاند که کاربران میتوانند ازطریق کلیکراست یا فشار طولانی روی تصویر در کروم به این ابزار دسترسی داشته باشند. بهگفتهی گوگل، در ماههای آینده راههای بیشتری برای دسترسی به این ویژگی اضافه میشود.
About this image در Google Search میتواند ابزاری خبرجو باشد؛ اما همچنان به کاربران متکی است تا اقداماتی برای تأیید منبع تصویر انجام میدهند. باوجوداین، همانطورکه در ماههای اخیر دیدهایم، بهراحتی میتوان تصاویر گمراهکننده را در رسانههای اجتماعی بهاشتراک گذاشت؛ بدون اینکه حتی به فکر این باشیم که آیا واقعی است یا خیر.
علاوهبر About this image، گوگل به تغییرات اِعمالشده در ابزار Fact Check Explorer خود نیز اشاره کرده است. اوایل تابستان امسال، نسخهی بتای این ابزار دردسترس قرار گرفت که به کاربران امکان میداد تا با بارگذاری تصویر یا جستوجو با استفاده از URL آن، بررسی واقعیتهای تصویر را جستوجو کنند. گوگل گفته است که با انتشار API جدید، کارشناسان تأیید حقیقت و خبرنگاران میتوانند Fact Check Explorer را در کارهای بیشتری ادغام کنند.
نوشته Google Search اکنون میتواند به تأیید منبع تصاویر کمک کند اولین بار در خبرجو – اخبار دنیای تکنولوژی. پدیدار شد.
گفتگو در مورد این post