به گزارش اقتصاد 100، سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی تغییرات در حوزه کارت هوشمند سوخت، اظهار داشت: بر اساس مصوبات قانونی. الزامات شورای اسلامی در بند “h» تبصره 14 قانون بودجه سال 1402 به منظور بهبود سیستم توزیع بنزین، نفت و گاز در کشور و کاهش قاچاق سوخت بر اساس استفاده از کارت سوخت خودروهای شخصی و محدودیت در عرضه سوخت از طریق کارت جایگاه، در حال حاضر سوخت گیری از طریق کارت سوخت شخصی نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
به گفته وی، در این راستا اقداماتی از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران انجام شده تا کارت های سوخت درخواستی در مدت زمان کوتاه تری که در حال حاضر نزدیک به یک ماه است به دست مردم برسد. به همین دلیل افرادی که کارت هوشمند سوخت ندارند با توجه به محدودیت جایگاه ها در اسرع وقت نسبت به دریافت کپی کارت اقدام کنند.
عزیزی با اشاره به تغییر در روند صدور کارت سوخت خودروهای جدید گفت: دارندگان خودروها و موتورسیکلت های نو باید برای پیگیری روند صدور کارت به یکی از دفاتر پلیس +10 در سراسر کشور مراجعه و نسبت به دریافت کارت خود اقدام کنند. ثبت نام کنید تا وقفه ای ایجاد نشود.» کارت سوخت نگیرید
وی با اشاره به اینکه خودروها و موتورسیکلت های فاقد بیمه نامه نمی توانند کارت سوخت دریافت کنند، تصریح کرد: بر اساس ماده 48 قانون بیمه شخص ثالث متقاضیان دریافت کارت سوخت خودرو و موتورسیکلت باید دارای بیمه نامه معتبر شخص ثالث باشند در غیر این صورت خیر. برای دریافت کارت هوشمند برای این افراد اقدام می شود.
علاوه بر این خبر مبنی بر عدم تخصیص سهمیه سوخت به 23 هزار تاکسی بدون بیمه شخص ثالث، سید کاظم عزیزی در تشریح این موضوع با اشاره به ماده 48 قانون بیمه اجباری خسارت شخص ثالث اظهار داشت: بر اساس این قانونی. ماده 14- ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت از صدور کارت سوخت و اختصاص سهمیه سوخت خودروهای فاقد بیمه نامه منع شده است و در این راستا پس از اجرای موفقیت آمیز این طرح در بخش ناوگان دیزلی، اولین اقدام اجرای طرح در بخش ناوگان دیزلی است. بخش ناوگان بنزین آتش سوزی از تاکسی ها شروع شد که 28 هزار تاکسی درون و برون شهری بدون بیمه شناسایی شد و با اطلاع این دسته از ناوگان، صاحبان بیش از 5 هزار تاکسی تاکنون بیمه نامه دریافت کرده اند و مابقی تاکسی ها پس از اعمال … این ماده قانونی مشمول کمبود سهمیه سوخت بودند.
این مقام مسئول لزوم اخذ بیمه نامه شخص ثالث برای کلیه خودروها و موتورسیکلت ها را طبق قانون بیمه اجباری و شرط داشتن بیمه نامه شخص ثالث به منظور داشتن کارت سوخت و سهمیه سوخت طبق ماده 48 ق. این قانون افزود: ثانیاً این طرح در ناوگان بنزین سوز وانت بارها اجرا شود. آمار بیش از 10 درصد این خودروها فاقد بیمه هستند و در صورت عدم اخذ بیمه نامه در روزهای آینده مشمول حکم قانونی فوق الذکر می شوند.
به این ترتیب به نظر می رسد وانت ها در ردیف بعدی قرار دارند و سایر خودروها به ترتیب شناسایی می شوند و در صورت نداشتن بیمه نامه شخص ثالث سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود. آیا می توانند دوباره از سهمیه سوخت برخوردار شوند یا خیر!
گفتگو در مورد این post