بنیاد ملی نخبگان سال گذشته بخش قابل توجهی از فعالیت خود را به ایجاد بسترهای مناسب برای افزایش نفوذ نخبگان اختصاص داد. فراهم کردن شرایط مناسب در حوزه معیشت و اشتغال یکی از رویکردهای اساسی بود و به همین دلیل وام مسکن نخبگان به مبلغ 2 میلیارد تومان و وام سپرده مسکن به مبلغ 500 میلیون تومان افزایش یافت. .
بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار بانک مرکزی، نرخ سود تسهیلات ساخت/خرید مسکن و سپرده اجاره مسکن با بازپرداخت تا 20 سال برای تسهیلات ساخت/خرید مسکن و بازپرداخت تا 5 سال تعیین شده است. برای تسهیلات سپرده مسکن محاسبه مبلغ اقساط ماهانه بر عهده بانک های عامل است و متقاضی می تواند با مراجعه به مدیریت شعب بانک های عامل از میزان اقساط مطلع شود.
برگزیدگان دستورالعمل شناسایی و توسعه فعالیت استادیاران جوان (طرح زنده یاد کاظمی آشتیانی)، برندگان دستورالعمل جذب دانش آموختگان برتر دانشگاهی در موسسات علمی (طرح شهید شهریاری)، برگزیدگان سطح 1 و 2 دستورالعمل برای شناسایی و حمایت از اختراعات منتخب (طرح شهید فخری زاده) و برندگان دستورالعمل بهره مندی دانش آموختگان برتر دانشگاهی از تسهیلات فوق دکتری (طرح شهید چمران) واجد شرایط استفاده از این تسهیلات می باشند.
همچنین متخصصان ایرانی تحصیل کرده خارج از کشور می توانند با تماس با مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام کنند. هر متقاضی تنها مجاز به استفاده از یکی از تسهیلات ساختمان/خرید یا ودیعه اجاره مسکن است و در صورت استفاده از یکی از این دو امکان معرفی تسهیلات مسکن دیگری وجود ندارد.
واجدین شرایط می توانند جهت بهره مندی از این تسهیلات درخواست خود را از طریق سامانه سینا به آدرس https://sina.bmn.ir/ ارسال کنند.
لازم است متقاضیان با استفاده از هر یک از تسهیلات مسکن، قبل از ارائه درخواست، بررسی های لازم را انجام داده و ضمن آگاهی کافی از شرایط و جزئیات وام، نسبت به اخذ تسهیلات اقدام کنند.
وام مسکن برای این گروه افزایش می یابد
فرشاد سلیمانی در تبریک سال نو گفت: مقام معظم رهبری همواره تاکید داشته اند که حمایت از نخبگان بسیار مهم است. وی معتقد است اگر دو عامل مهم فراهم شود، نرخ مهاجرت به شدت کاهش می یابد. این دو عامل شامل دخالت و به کارگیری نخبگان در امور کشور و امکان ادامه تحقیقات است. به عبارت دیگر نخبگان باید در محیطی مناسب و با آرامش خاطر استعدادهای خود را به رخ بکشند. به همین دلیل، بنیاد ملی نخبگان نیز در سال گذشته تمرکز اصلی خود را بر تسهیل فراهم کردن بستر مناسب برای افزایش نفوذ نخبگان متمرکز کرد. ایجاد شرایط مناسب در حوزه اقتصاد و اشتغال نیز از رویکردهای حیاتی این بنیاد بود.
معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان از افزایش وام خرید و سپرده مسکن نخبگان خبر داد. وی با اشاره به افزایش هزینه های زندگی به ویژه در حوزه مسکن از افزایش وام خرید و سپرده مسکن نخبگان خبر داد و گفت: خوشبختانه پس از پیگیری های فراوان بنیاد ملی نخبگان و برگزاری جلسات متعدد. با سازمان ها و نهادهای مرتبط، مصوبات و مجوزهای لازم برای افزایش وام خرید و سپرده مسکن نخبگان اخذ شد که بر این اساس وام خرید 2 میلیارد تومان و وام سپرده اخذ شد. مسکن به پانصد میلیون تومان افزایش یافت.
گفتگو در مورد این post