11 قلم شامل گوشت گاو منجمد، حبوبات، شکر، برنج، ماکارونی، روغن مایع، گوشت مرغ، تخم مرغ، ماست کم چرب، پنیر و شیر کم چرب برای هر نفر تعیین شد و بیشترین سرانه مربوط به گوشت بود.
قیمت این اقلام در سال 1401 به ارزش 523 هزار و 300 تومان بود که در سال 1402 به 743 هزار و 750 تومان رسید، بنابراین مقرر شد مابه التفاوت این مبلغ که 220 هزار و 450 تومان است برای هر نفر اختصاص یابد. برای پیدا کردن
مجتبی ظفری پور افزود: فرد نمی تواند کل مبلغ را از یک دست لباس خریداری کند و هر مبلغ باید برای پوشاک خودش که توسط شرکت «فارا» به عنوان اپراتور در سامانه طراحی و تعریف شده است هزینه شود. همچنین هر فروشگاهی نمی تواند از این طرح استفاده کند و تعدادی فروشگاه به این سیستم متصل هستند که می توانید از آنها خرید کنید.
وی با اعلام اینکه خوزستان از نظر تعداد فروشگاه در وضعیت خوبی قرار دارد، ادامه داد: در خوزستان 9 هزار و 353 فروشگاه به طرح فجرانه متصل هستند. مجله الکترونیکی از این تعداد 8 هزار و 863 فروشگاه کوچک و 490 فروشگاه زنجیره ای یا هایپرمارکت هستند.
شهروندان برای شناسایی فروشگاههای متصل به پایانه میتوانند اپلیکیشن «شام» را نصب کرده و در آنجا اطلاعات دریافت کنند و همچنین میزان اعتبار کالای خود را مشاهده کنند و اگر شخصی گوشی هوشمند ندارد نیز میتواند. از کد دستوری *500*1463* استفاده کنید کد خرید و اعتبار یارانه خود را بر اساس کد ملی مشاهده کنید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: عده ای فکر می کنند فقط باید 220 هزار تومان برای خرید اقلام هزینه کنند در حالی که اینطور نیست و باید خرید کنند و بعد این مبلغ به عنوان تخفیف فعال می شود. آنها همچنین این تصور وجود دارد که خرید باید به یکباره انجام شود در حالی که مدت زمان طرح در سه مرحله یک ماهه اجرا می شود و ممکن است فرد در این مدت نیاز به خرید داشته باشد.
گفتگو در مورد این post