بازار سهام این روزها با فراز و نشیب های پی در پی همراه است و اعتماد مردم به بورس به کلی از بین رفته است.
مجید عبدالحمیدی با اشاره به دلایل حل نشدن بحران بورس گفت: تصمیمات کوتاه مدت و عدم برنامه ریزی بلندمدت یکی از مهمترین دلایل حل نشدن بحران بورس است و عوارض غیرمنتظره و جانبی ناشی از آن چنین اقدامات و تصمیماتی ممکن است به وضعیت پیچیده تری منجر شود.
وی با اشاره به سیاست های اقتصادی و تصمیمات سیاسی موثر بر بازار سرمایه افزود: دولت با سیاست های مالی و پولی می تواند تاثیر زیادی بر بازار سرمایه بگذارد. اقداماتی مانند تغییر در نرخ بهره، تغییر در سیاست های مالیاتی و افزایش یا کاهش بودجه می تواند بر بازار سهام تأثیر بگذارد.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: سیاست های اقتصادی دولت نیز می تواند موثر باشد. اقداماتی مانند اصلاحات ساختاری، تشویق سرمایهگذاری و توسعه بخشهای مختلف اقتصادی میتواند بر بهبود یا تضعیف بازار سهام تأثیر بگذارد.
عبدالحمیدی خاطرنشان کرد: تصمیمات سیاسی دولت نیز می تواند موثر باشد. به عنوان مثال تصمیماتی که منجر به تغییرات اقتصادی و اجتماعی می شود می تواند بر بازار سرمایه تاثیر بگذارد.
وی بیان کرد: همچنین رفتار و عملکرد دولت در بحران های اقتصادی یا سیاسی می تواند تاثیر زیادی بر بازار سرمایه داشته باشد. تصمیمات اتخاذ شده در شرایط بحرانی می تواند تاثیر زیادی بر بازار سهام داشته باشد.
این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: در مجموع عملکرد دولت جدید در بازار سرمایه به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار بر بازار قابل قبول نبود چرا که فعالان بازار این عملکرد را به خوبی در پرتفوی خود احساس کردند و نسبت به سایر بازارهای موازی عقب ماندند. . آنها می مانند
منبع: عنوان کوتاه
گفتگو در مورد این post