حسین اصغری درباره علت افزایش قیمت پیاز وی بیان کرد: در حال حاضر برخی محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و … عرضه می شود و بارندگی های شدید در دهه سوم فروردین برداشت پیاز را موقتا متوقف کرده است.
وی با بیان اینکه ایران از معدود کشورهای جهان است که به دلیل آب و هوای خاص خود امکان تولید صیفی جات را در چهار فصل سال دارد، بیان کرد:
اخبار مرتبط
خبراقتصادی: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار استان تهران گفت: قطعا با گرم شدن هوا و در دسترس بودن پیاز از شهرهای دور و مدیریت صادرات، قیمت ها به تعادل می رسد.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با توجه به برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقای بهره وری و صرفه جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح. اولویت اجرا است.
وی گفت: طرح تولید پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متوازن در قالب چهار فصل تهیه و برای اجرا به سازمان های جهاد کشاورزی استان های تولید کننده ابلاغ می شود. بر این اساس، برنامه اعلام شده برای تولید مستمر و بهاره سال زراعی جدید (1402-1403) محصول فوق بر اساس تاریخ کاشت به استان های تولید کننده ابلاغ شده است و بر اساس این طرح، سطح زیر کشت. زیر کشت محصول زمستانه 13450 هکتار با برآورد تولید 644300 تن و تولید بهاره نیز می باشد. سطح زیر کشت 12200 هکتار و میزان تولید 571220 تن خواهد بود.
وی همچنین افزود: تولید زمستانه حدود 809 هزار تن و تولید بهاره بیش از 610 هزار تن پیش بینی می شود که نسبت به برنامه اعلام شده افزایش تولید را نشان می دهد.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید فصل تابستان و پاییز امسال با هدف گذاری یک میلیون و 666 هزار و 820 تن اعلام و پس از عرضه به بازار عرضه می شود. تولید
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین ماه امسال در مزرعه حدود 14 هزار تومان بوده است.
لازم به ذکر است بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از 30 هزار تومان و تا 38 هزار تومان رسیده است.
گفتگو در مورد این post