تا سال 2028 اکثر تست های واحد برنامه نویسی توسط ابزارهای تست مبتنی بر هوش مصنوعی انجام می شود، به طوری که حدود 70 درصد از این تست ها توسط سیستم های هوش مصنوعی طراحی و اجرا خواهد شد.
گزارش کردن تنها و به نقل از IDCتا سال 2028، بخش قابل توجهی از این جنبه از برنامه نویسی توسط هوش مصنوعی مولد (GenAI) در اختیار خواهد گرفت و حدود 70 درصد از این تست ها توسط هوش مصنوعی ایجاد خواهد شد. برخی از برنامه نویسان تست واحد را کمی گیج کننده می دانند، بنابراین داشتن هوش مصنوعی برای نوشتن تست های بهتر می تواند کیفیت کلی کد ارائه شده به کاربران نهایی را بهبود بخشد.
اگر تا به حال دوره های علوم کامپیوتر را در کالج گذرانده اید یا دوره های برنامه نویسی آنلاین را گذرانده اید، احتمالاً با اصول اولیه تست واحد آشنا هستید. تست واحد به شما این امکان را می دهد که عملکرد بخش های مختلف کد خود را با ایجاد تست های خاص آزمایش کنید تا مطمئن شوید که آنها برای اهداف مورد نظر شما به درستی کار می کنند.
دراج بادگوجار، مدیر ارشد تحقیقاتی نوآوری دیجیتال، xOps و توسعه استراتژی IDC آسیا-اقیانوسیه، با توجه به استفاده از هوش مصنوعی در آسیا برای تولید آزمایشها، گفت:
آسیا/اقیانوسیه بازاری به سرعت در حال رشد برای توسعه نرمافزاری است که با هوش مصنوعی برای تولید کد، رابطهای کاربری، آزمایش و غیره پشتیبانی میشود. چین، هند و ژاپن سرمایه گذاری قابل توجهی در این زمینه برای بهبود قابلیت های تست نرم افزار انجام می دهند. پایداری و تمرکز بر تضمین کیفیت در بخش فناوری اطلاعات، پیشرفت بازار را تسریع خواهد کرد.»
با استفاده از هوش مصنوعی برای تولید تستهای واحد بهتر و کاملتر، توسعهدهندگان میتوانند زمان خود را از فرآیند آزمایش آزاد کنند و بر توسعه ویژگیهای جدید برای نرمافزاری که روی آن کار میکنند تمرکز کنند. این تست های دقیق تر به شناسایی و رفع خطاهای بیشتر در برنامه کمک می کند تا کیفیت نهایی نرم افزار افزایش یابد و مشکلات کمتری داشته باشد.
این ایده که به لطف هوش مصنوعی نرم افزار ایمن تری خواهیم داشت، با توجه به محبوبیت روزافزون Rust که با ایمنی حافظه داخلی همراه است، در واقع بسیار جالب است.
یکی از دلایل تعداد زیاد آسیب پذیری در نرم افزارها، مشکلات حافظه در نرم افزارهایی است که با زبان های برنامه نویسی سطح پایین ایجاد می شوند. اگر نرمافزار بیشتری با استفاده از زبان Rust ساخته شود و از هوش مصنوعی برای ساخت تستهای واحد بهتر استفاده شود، احتمالاً تا پایان دهه شاهد نرمافزاری فوقالعاده قوی خواهیم بود.
مقاله هوش مصنوعی نرم افزار را کم نقص می کند اولین بار در Oneknock – اخبار دنیای فناوری پدیدار شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post