به تازگی شرکت معماری زاها حدید و شرکت NatPower H از پروژه بلندپروازانه ای به نام ایستگاه های قایقرانی هیدروژنی رونمایی کردند.
گزارش کردن تکناکایستگاههای سوختگیری هیدروژن NatPower H که برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد انرژی پایدار در صنایع دریایی طراحی شدهاند، تفاوت بزرگی ایجاد خواهند کرد. 100 میلیون یورو برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
فیلیپو اینوسنتی، کارگردان شرکت معماران زاها حدیداین ایستگاههای قایقرانی هیدروژنی را سازههایی توصیف کرد که با بتن دیجیتال کمانرژی تقویت نشده ساخته شدهاند.
این نوآوری در استخراج استحکام ساختاری از هندسه به جای مصالح سنتی نهفته است و شکاف بین تکنیک های ساخت و ساز قدیمی و فناوری های پیشرفته پایدار را پر می کند. این فلسفه طراحی به طور یکپارچه با تعهد NatPower-H برای شکل دادن به آینده ای زیست پایدار همسو می شود.
اخیراً، تغییری جهانی به سمت کشتیهای دوستدار محیطزیست صورت گرفته است، زیرا کارخانههای کشتیسازی فعالانه به دنبال راهحلهایی برای به حداقل رساندن تأثیرات زیستمحیطی خود هستند. ایجاد مناطق حفاظت شده دریایی که در آن موتورهای دیزلی در حال حاضر ممنوع هستند، بر نیاز به اقدام پایدار در صنعت قایقرانی، از جمله قایقهای تفریحی و سوپرقایقرانی تاکید میکند.
در حالی که صنعت مشتاق پذیرش کشتی های هیدروژنی است، فقدان زیرساخت برای توزیع و سوخت گیری همیشه یک مانع بزرگ بوده است. پروژه عظیم NatPower H به دنبال رفع این موانع با نصب هاب های انرژی پایدار در تفرجگاه های اصلی ایتالیا است.
آندریا مینردو، مدیر عامل شرکت NatPower H، بر هدف آنها برای تسهیل انتقال انرژی در صنعت کشتیسازی ایتالیا، ترویج تولید قایقهای هیدروژنی با انتشار مستقیم CO2 تاکید کرد.
قرارداد با 25 اسکله و بندر در ایتالیا
این پروژه که قرار است طی 6 سال آینده توسعه یابد، قبلاً با 25 اسکله و بندر در ایتالیا قرارداد امضا کرده است. این اساس یک شبکه جهانی از ایستگاه های سوخت هیدروژن را تشکیل می دهد و راه حلی جامع برای نیازهای انرژی جامعه قایقرانی ارائه می دهد.
معماران زاها حدید بر سادگی، مسئولیت زیست محیطی، نوآوری و امکانات کم تکنولوژی تمرکز کرده اند تا اطمینان حاصل کنند که ایستگاه ها با ویژگی های منحصر به فرد چشم انداز مدیترانه هماهنگ هستند. با استفاده از مواد محلی و سیمان ضربه ای کم کربن، ایستگاه ها به طور یکپارچه با محیط اطراف خود ترکیب می شوند و زیبایی و تنوع را به هر مکان ارائه می دهند.
در فرآیند ساخت این ایستگاهها از تکنیکهای قرار دادن مواد رباتیک پیشرفته استفاده میشود که منجر به ساخت مواد قابل بازیافت، غیر تقویتشده، خشک و جداشدنی میشود. این نه تنها استاندارد جدیدی برای کاهش ضایعات ایجاد می کند، بلکه کارایی مواد را نیز بهبود می بخشد.
تعهد NatPower H به ایمنی کامل، مقیاس پذیری و پایداری در راه حل سوخت هیدروژن سبز به اوج خود می رسد. اولین ایستگاه قرار است در تابستان 2024 در Marina Sant’Elena در ونیز افتتاح شود و لحظه ای تاریخی را در تلاش برای آینده ای تمیزتر و سبزتر برای قایق سواری رقم بزند.
The post نگاهی به اولین ایستگاه های قایقرانی هیدروژنی جهان اولین بار در Tech Knock – اخبار دنیای فناوری پدیدار شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post