۱- سقف برداشته شد در ایام نوروز 200 هزار تومان از دستگاه خودپرداز است و برای تعطیلات پیش رو تغییری در این روند وجود ندارد. از سال 1386 سقف برداشت از خودپرداز به جز ایام خاص مانند ایام پیاده روی اربعین 200 هزار تومان بوده است و با وجود شایعاتی که در روزهای اخیر در فضای مجازی مطرح شده، سقف برداشت از خودپرداز 200 هزار تومان باقی مانده است.
2- روش انتقال وجه که در بین مردم به کارت به کارت معروف است، اساساً به پنج روش مختلف امکان پذیر است. اولین مورد، دستگاه های خودپرداز بانکی است. روش دوم موبایل بانک و روش سوم اینترنت بانک است.
راه چهارم برای انتقال پول وجود دارد و آن اپلیکیشن های مختلف موبایلی است و آخرین روش مراجعه حضوری به بانک است. فراموش نکنید که حد انتقال پول در این روش ها تفاوت چندانی ندارد.
3- انتقال وجه از طریق خودپرداز فقط به کارت بانکی و شماره کارت مقصد نیاز دارد. بر اساس آخرین بخشنامه بانک مرکزی، حداکثر سقف انتقال وجه از طریق کارت برای هر نفر از دستگاه های خودپرداز روزانه 10 میلیون تومان است.
4- موبایل بانک روشی برای تعویض کارت به کارت از طریق دستگاه خودپرداز است و با نصب موبایل بانک در هر یک از بانک هایی که در آن حساب افتتاح کرده اید می توانید وجه را انتقال دهید. به این ترتیب پس از نصب موبایل بانک و دریافت نام کاربری و رمز عبور، می توانید روزانه تا سقف 10 میلیون تومان پول انتقال دهید. کارت به کارت یا انتقال پول از طریق موبایل بانک علاوه بر CVV2 حک شده بر روی کارت بانکی به کد پویا دوم نیاز دارد.
5- اینترنت بانک یکی دیگر از روش های انتقال وجه یا به عبارتی کارت به کارت است و با مراجعه به هر یک از اینترنت بانک هایی که در آن حساب دارید قادر خواهید بود روزانه مبلغی تا سقف 10 میلیون تومان را انتقال دهید. برای استفاده از روش بانک اینترنتی برای انتقال وجه به CVV2 و همچنین کد پویا دوم (یک بار مصرف) یا کد دوم ثابت نیاز است.
6- چند سالی است که انتقال پول از کارت به کارت به کمک اپلیکیشن های موبایل امکان پذیر شده است. با نصب این مدل اپلیکیشن ها در نهایت می توانید هر روز و شبانه روز پنج میلیون تومان واریز کنید و مانند روش موبایل بانک به CVV2 و رمز دوم پویا نیاز دارید.
7- کارت دارای روش پنجم انتقال وجه به کارت است و این روش مراجعه حضوری به بانک است. در این روش سقف انتقال وجه به 15 میلیون تومان می رسد و مشتری برای انجام امور بانکی باید مدارک هویتی مانند کارت ملی، شناسنامه یا گواهینامه رانندگی ارائه دهد.
8- کارمزد انتقال وجه در تمامی روش هایی که به صورت کارت به کارت قرار می گیرد برای مبالغ تا سقف یک میلیون تومان معادل 720 تومان و به ازای هر یک میلیون تومان مازاد بر آن مبلغ 280 تومان اضافه می شود. یعنی فرقی نمی کند با چه روشی مبلغ 10 میلیون تومان را از کارت به کارت منتقل می کنید. زیرا مبلغی معادل سه هزار و 240 تومان به عنوان کارمزد از شما دریافت می شود. حال اگر بحث کارت به کارت شامل مبالغ بالاتری باشد، کار به صورت ثابت و ساتنا انجام می شود.
9- ساتنا برای انتقال مبالغ بالای 50 میلیون تومان استفاده می شود و علاوه بر مراجعه حضوری به شعب بانک ها، می توانید با کمک موبایل بانک و اینترنت بانک نیز به ساتنا مراجعه کنید. از طرفی حداکثر مبلغی که به کمک ساتنا می توانیم انتقال دهیم در روش آفلاین یعنی موبایل بانک و اینترنت بانک 100 میلیون تومان است اما با مراجعه به بانک امکان انجام تراکنش ساتنا به بالا وجود دارد. به 200 میلیون تومان در روز و 200 درصد مبلغ جابجا شده امکان یافتن حکم کارمزد انتقال وجه از طریق ساتنا وجود دارد. نکته مهم این است که انتقال وجه ساتنا در روزهای تعطیل انجام نمی شود و اصولا سامانه ساتنا فقط در ساعات اداری فعال است.
10- انتقال وجه از طریق سامانه مطمئنی مانند ساتنا به دو صورت حضوری و حضوری انجام می شود. در هر صورت سقف انتقال وجه 100 میلیون تومان است اما در صورت اقدام به پرداخت از طریق خودپرداز در نهایت می توانید 15 میلیون تومان را انتقال دهید. صددرصد مبلغ تراکنش به عنوان کارمزد دریافت می شود و معمولا این عدد حداقل 240 تومان و حداکثر 3 هزار تومان است. تفاوت مهم پایا و ساتنا امکان انتقال وجه در روزهای تعطیل است.
گفتگو در مورد این post