اما یکی از اشتباهاتی که برخی خریداران دارند این است که فکر می کنند تمام هزینه های مربوط به خودرو پس از خروج از نمایندگی یا کارخانه بر عهده شرکت گارانتی کننده است و باید هزینه های مربوطه را بپردازند. اما واقعیت این است که این باور اشتباه است و در بیشتر موارد خودروساز از پرداخت هزینه های مربوط به خدمات پس از فروش خودداری می کند.
لازم به گفتن است که تقریبا هر گونه دستکاری در سیستم فنی و موتور خودرو و حتی وسایل تزئینی می تواند گارانتی خودرو شما را باطل کند برخی از این تغییرات منطقی به نظر می رسد و شرکت گارانتی حق دارد آن را در پوشش خدمات خود لحاظ نکند. اما عدم پذیرش برخی موارد از جمله استفاده از کفپوش های سه بعدی، روکش صندلی و … از سوی این شرکت به دور از منطق است و معلوم نیست دلیل آن چه می تواند باشد. به غیر از 2 مورد ذکر شده، 4 مورد دیگر وجود دارد که گارانتی خودرو شما را باطل می کند. در ادامه با تکراتو با جزئیات این خبر همراه باشید.
چه مواردی گارانتی خودرو را باطل می کند؟
برخی معتقدند خودرو با گارانتی به این معناست که تمام هزینه ها و ایرادات فنی به عهده سازنده خواهد بود در حالی که اینگونه نیست و گارانتی خودرو در ایران دارای قوانین و مقرراتی است. اما در زیر به برخی از عجیب ترین دلایل ابطال گارانتی خودرو اشاره می کنیم که خریداران خودروهای صفر کیلومتر باید از آن آگاه باشند.
تغییر سایز رینگ و لاستیک
مشتریان پس از تحویل خودرو، سایز رینگ یا لاستیک را افزایش می دهند. این موضوع از نظر خودروساز می تواند به سیستم تعلیق خودرو فشار بیاورد و در نتیجه سرویس گارانتی سیستم تعلیق خودرو باطل شود.
نصب روکش صندلی
روکش صندلی برای آن دسته از خودروهایی که از کیسه هوای جانبی استفاده می کنند یا تنظیم آن برقی است، می تواند گارانتی صندلی خودرو را باطل کند. زیرا اکثر روکش های صندلی های موجود در بازار استانداردهای کیسه هوا را ندارند و می توانند از تنظیم راحت تر صندلی خودرو جلوگیری کنند.
کف سه بعدی
نصب کفپوش سه بعدی یا زیرپایی یکی از عجیب ترین مواردی است که می تواند گارانتی سیستم گیربکس خودروهای دنده دستی را باطل کند. این شرکت سازنده معتقد است که کفپوش های سه بعدی به دلیل ضخامت زیاد، مانع از گرفتن کامل پدال کلاچ می شوند و همین موضوع می تواند باعث خرابی گیربکس شود.
نصب برچسب شیشه دودی
نه تنها استفاده از برچسب شیشه های رنگی با درصد بالاتر بر روی خودرو غیر قانونی است، بلکه حتی گارانتی شما را نیز باطل می کند. این شرکت خودروسازی معتقد است تا زمانی که خودرو تحت گارانتی است، استفاده از این برچسب ها می تواند گارانتی شیشه بالابرها و کلیدهای مربوطه را باطل کند.
هرگونه دستکاری در قسمت فنی خودرو
انجام هر نوع دستکاری اعم از نصب قطعات برقی غیر استاندارد، تقویت موتور، دستکاری بدنه خودرو و … می تواند منجر به ابطال گارانتی شود. اما یکی از عجیب ترین قطعاتی که گارانتی خودرو را باطل می کند، نصب استرس زا است.
نصب پر استرس
میله تنش نوعی میله فلزی در نظر گرفته می شود که به حفظ پایداری خودرو در حین حرکات ناگهانی و سریع در پیچ های تند و یا در حین مانورهای خطرناک توسط راننده کمک می کند. این قطعه امروزه در بسیاری از خودروهای جهان نیز مورد استفاده قرار می گیرد اما خودروساز داخلی معتقد است نصب آن باعث آسیب به سیستم تعلیق خودرو می شود.
منبع:گسترش نیوز
گفتگو در مورد این post