گروه ناشناخته سودان ادعا کرده است که 30 میلیون حساب مشتری مایکروسافت را هک کرده است، اما این شرکت این ادعا را رد کرده است.
گزارش کردن تکناکماه گذشته، ما در مورد حمله ای علیه سرویس های Office 365 از جمله Outlook، Microsoft Teams، SharePoint Online، OneDrive for Business و Microsoft Azure گزارش دادیم. این حمله باعث اختلال گسترده برای بیش از 18000 کاربر شد.
پس از بررسی این مشکل، مایکروسافت متوجه شد که اختلالات ناشی از یک حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) بوده است. این شرکت در ادامه توضیح داد که گروه هکری Storm-1359 پشت این حمله بود، اما گروه دیگری به نام سودان Anonymous از طریق کانال تلگرامی خود اعلام کرد که پشت این حمله هستند و اضافه کرد که این قطعی حدود یک ساعت و نیم به طول انجامید.
در آن زمان، مایکروسافت اعلام کرد که این حمله عمدتا توسط گروهی از مهاجمان برای کسب شهرت و ایجاد اختلال انجام شده است. این شرکت اضافه کرد که هکرها قادر به دسترسی به اطلاعات مشتریان نیستند.
اما گروه ناشناس هکر سودانی در 2 ژوئیه 2023 اعلام کرد که توانسته است به اطلاعات شخصی 30 میلیون مشتری دسترسی پیدا کند، به طور کامل کنترل و سرقت کند، همانطور که در Neowin مشاهده می شود.
این گروه همچنین اعلام کرد که اطلاعاتی که به آنها دسترسی دارند برای فروش به افراد علاقه مند به قیمت 50000 دلار خواهد بود. هکرها جزئیات اطلاعاتی را که ادعا می کنند به آنها دسترسی داشته اند را در کانال تلگرام خود به اشتراک گذاشته اند تا معامله را جذاب تر کنند.
اما مایکروسافت ادعای گروه هکر را رد کرد و بیانیه زیر را صادر کرد: در حال حاضر، تحلیل و بررسی و تجزیه و تحلیل داده ها نشان می دهد که این ادعا معتبر نیست. هیچ مدرکی دال بر دسترسی یا تخریب داده های مشتریان ما وجود نداشته است.
هنوز مشخص نیست که آیا مایکروسافت قصد دارد با دقت به این مشکل رسیدگی کند یا خیر. برای ایجاد اختلال، گروه هکر به لایه 7 OSI مایکروسافت حمله کرد. لایه 7 OSI پلتفرمی است که برنامه هایی مانند OneDrive و Outlook برای دریافت خدمات شبکه از آن استفاده می کنند.
مقاله ای که مایکروسافت هک اکانت کاربران را تکذیب کرد اولین بار در Tech Knock – اخبار دنیای فناوری پدیدار شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post