این محصول برند چانگان یک سدان شهری جمع و جور بوده و طبق اخبار منتشر شده با قیمتی در حدود 16400 یورو وارد کشور می شود.
چانگان EV460 اولین محصول برند چانگان است که به صورت برقی وارد کشور می شود. مشخص نیست این محصول فقط برای حضور در ناوگان حمل و نقل عمومی وارد می شود یا نارنجی های جاده ای خاص قصد دارند همچنان این خودروی چینی را در ویترین خود قرار دهند تا در اختیار متقاضیان عادی قرار گیرد.
در پایان سال گذشته اخبار مربوط به واردات سه ماشین الکتریکی توسط ایران خودرو منتشر شده است. آبی های جاده مخصوص طرح واردات حدود 6000 دستگاه خودروی برقی برای ناوگان تاکسیرانی با توافق با شهرداری تهران را نهایی کردند.
طبق برنامه ریزی ایران خودرو، قرار بود در فاز اول 2800 دستگاه خودروی برقی از سه برند Bastion، Dongfeng و JMC وارد کشور شود.
مدیران ایران خودرو A70 را از سبد محصولات دانگ فنگ، لونا را از محصولات JMC و Nut را از سبد محصولات Bastion از سبد محصولات سه خودروساز چینی انتخاب کردند.
نکته قابل توجه این است که بر خلاف دانگ فنگ A70 و JMC Luna، Bastion Nut یک وانت تمام برقی است که قرار است در تهران به عنوان ون تاکسی تردد کند و دانگ فنگ و JMC هر دو محصولی سدان هستند.
طبق اعلام معاونت حمل و نقل شهرداری تهران، واردات 1000 دستگاه دانگ فنگ A70 و 1000 لونا به همراه 800 دستگاه خودروی Bastion Nat به زودی نهایی شده و این خودروها به ناوگان حمل و نقل شهری تهران تحویل می شود.
پیش از حضور شرکت خودروسازی سایپا در بازار تاکسی های برقی، این شبهه وجود داشت که این بازار منحصراً در اختیار خودروهای ایران است و مدیران جاده نارنجی هیچ برنامه ای برای ورود به بازار تاکسی های برقی ندارند. اما به نظر می رسد خودروساز ساکن در کیلومتر 15 جاده ویژه بدش نمی آید بخشی از سهم بازار تاکسی های برقی را بگیرد.
البته تغییر رأس هرم مدیریتی پرتقال های جاده ای خاص نیز می تواند در برنامه ریزی جدید این خودروساز برای حضور در بازار تاکسی های برقی دخیل باشد.
اواخر اسفندماه گذشته جواد توسلی مهر جایگزین محمدعلی تیموری شد. توسل مهر از ایران خودرو دیزل به سایپا آمد تا سکان هدایت راغب ایران خودرو را بر عهده بگیرد.
تصمیم سیاست گذار خودرو برای برقی کردن بازار خودرو جدی است. وزارت کشور در گام اول نسبت به برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی اقدام کرده است تا مشتریان بازار خودرو را به نحوی با مزایای خودروهای برقی آشنا کند. مدیران صامت امیدوارند از این طریق تقاضا برای خودروهای برقی را تحریک کنند تا مشتریان نسبت به خرید خودروهای برقی اقدام کنند.
آنطور که اخبار منتشر شده نشان می دهد، همزمان با واردات خودروهای برقی برای ناوگان حمل و نقل عمومی، برخی شرکت های واردکننده نیز اقدام به ثبت سفارش برای واردات خودروهای برقی کرده اند.
طبق قرارداد ایران خودرو با شهرداری برای واردات تاکسی های برقی، به نظر می رسید این خودروساز به دنبال تصاحب سهم بیشتری از بازار محصولات در حمل و نقل عمومی است، اما اکنون سایپا با چانگان EV460 برای رقیب خود قرار گرفته است. خط می کشد.
گفتگو در مورد این post