به گزارش بازار، سید کاظم عزیزی با اشاره به ماده 48 قانون بیمه اجباری خسارت شخص ثالث اظهار داشت: در اجرای تکلیف تعیین شده بر اساس این ماده قانونی به ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، صدور کارت سوخت و تخصیص سوخت. سهمیه بندی خودروهای فاقد بیمه نامه ممنوع است و در این راستا پس از اجرای موفقیت آمیز این طرح در بخش ناوگان سوخت گازوئیل، اولین گام اجرای طرح در ناوگان سوخت بنزینی با تاکسی و 28 هزار نفر درون و برون شهری آغاز شد. تاکسی های بدون بیمه شناسایی و پس از اطلاع رسانی به این گروه از ناوگان گزارش شده است که مالکان بیش از 5000 دستگاه تاکسی تاکنون بیمه نامه دریافت کرده اند و بقیه تاکسی ها مشمول کمبود سهمیه سوخت شدند. این ماده قانونی
شروع اجرای پروژه در قسمت وانت
با تاکید بر لزوم اخذ بیمه نامه شخص ثالث برای کلیه خودروها و موتورسیکلت ها طبق قانون بیمه اجباری و شرط داشتن بیمه نامه شخص ثالث به منظور داشتن کارت سوخت و سهمیه سوخت طبق ماده 48 این قانون. وی افزود: ثانیاً این طرح در ناوگان بنزین سوز برای وانت بارها اجرا شود. بر اساس آمار بیش از 10 درصد این خودروها فاقد بیمه نامه هستند.
معاون حمل و نقل و مدیریت سوخت کشور با بیان اینکه اجرای این طرح علاوه بر تاثیر بسزایی در افزایش ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث و در نتیجه ارتقای سطح ایمنی، انضباط و امنیت در بخش حمل و نقل کشور، اثرات و نتایجی در زمینه مدیریت مصرف بهینه نیز داشته است، تصریح کرد: بخشی از ناوگان فاقد بیمه اساساً در چرخه حمل و نقل کشور فعال نبودند، اما از سهمیه سوختی مشابه خودروهای فعال برخوردار بودند. و با اجرای این طرح تفاوت ناوگان فعال و غیرفعال در بهره مندی از سهمیه سوخت حاصل شد.
عزیزی با بیان اینکه اجرای این طرح برای سایر خودروهای کشور ادامه دارد، به دارندگان خودرو توصیه کرد علاوه بر دریافت و تمدید به موقع بیمه نامه شخص ثالث، نسبت به صحت اطلاعات مندرج در بیمه نامه از جمله VIN نیز اقدام کنند. ، شماره شاسی و شماره موتور جهت اطمینان از شناسایی صحیح خودرو از نظر داشتن بیمه نامه.
گفتگو در مورد این post