این افراد که حدود 30 درصد از سهامداران را شامل می شوند متعلق به دو شرکت دریافت کننده سرمایه هستند و سود حاصل از افزایش سرمایه آنها به موقع به حساب سهامداران واریز نشده است.
وی افزود: پیرو مصوبه شورای عالی تبادل به منظور تقسیم سود سهام عدالت بین سهامداران مقرر شد سود سهام عدالت در دو مرحله تا پایان آذرماه و مرحله بعد تا پایان سال به حساب سهامداران واریز شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت های تعاونی سهام عدالت کشوری بیان کرد: با توجه به انتظار و برنامه ریزی انجام شده در روزهای پایانی سال 1402، با تلاش دولت برای واریز شرکت های سرمایه ای به حساب سهامداران، بخش زیادی از این سود به حساب سهامداران واریز شد. اما سهامداران یکی دو شرکت که باید سود سرمایه خود را به موقع به حساب سهامداران واریز می کردند، در این مرحله از دریافت سود باز ماندند.
وی تصریح کرد: اگر منتظر می ماندیم این دو شرکت سود را در پایان سال 1402 به حساب سهامداران واریز کنند، شاید تقسیم سود انجام نمی شد.
وی بیان کرد: با برنامه ریزی انجام شده بقیه افرادی که حدود 20 تا 30 درصد از سهامداران تحت پوشش سهام عدالت کشور هستند و سود سال 1401 را دریافت نکرده اند، این سود به حساب آنها واریز می شود. 1403.
رئیس هیئت مدیره شرکت های تعاونی سهام عدالت کشور به موضوع پیامک های جعلی برخی از افراد سودجو در شبکه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: ارسال پیامک های جعلی از سوی سودجویان و کلاهبرداران باعث شده تا برخی از سهامداران و افرادی که هنوز این پیامک ها را دریافت نکرده اند. برای مراجعه به دفاتر حقوق صاحبان سهام ثبت شده است.
توکلی با تاکید بر اینکه تا زمانی که دولت سازوکار ثبت نام جدید برای عضویت در سهام عدالت را مشخص نکند، تصریح کرد: هر زمان که ثبت نام و شرایط افراد جدید مشخص شود، دولت، سازمان خصوصی سازی، سازمان بورس و شورای عالی سازمان بورس و اوراق بهادار این کار را انجام خواهند داد. بورس و اوراق بهادار کشور اعلام می شود.
وی افزود: سودجویان و کلاهبرداران به بهانه ثبت نام جدید یا واریز سود فاز جدید از سهامداران شماره شبا یا شماره کارت می خواهند که صددرصد سودجویی و کلاهبرداری است و انتظار می رود مردم هوشیار باشند و نگذارند. به پیامک های جعلی توجه کنید که از آنها خواسته می شود یک لینک یا یک آدرس سیستم را وارد کنند، زیرا حساب آنها توسط هکرها هک یا حذف می شود.
منبع: ایسنا
گفتگو در مورد این post