تیم پروژه Wave House که وظیفه ساخت یک مرکز داده جدید در یک منطقه شهری در آلمان را بر عهده داشت، از فناوری چاپ سه بعدی استفاده کرد تا زیبایی را به دنیای پیچیده زیرساختهای رایانش ابری بیاورد و در این فرآیند، بزرگترین ساختمان اروپایی را با استفاده از آن ساختند. پرینت سه بعدی.
گزارش کردن تکناکMuji House در هایدلبرگ آلمان واقع شده است و توسط SSV و Mense Korte طراحی شده و توسط Peri 3D Construction ساخته شده است که توسعه دهنده آن KrausGruppe است. مساحت این بنا 600 متر مربع می باشد. همانطور که گفته شد، ظاهر غیرمعمول آن ناشی از تلاش برای چاشنی بخشیدن به ساختمانی نسبتاً خسته کننده است.
در بیانیه مطبوعاتی تامین کننده چاپگر COBOD توضیح: به دلیل نبود پنجره و دهانه های بزرگ در تمام یا قسمت های اصلی مراکز داده، به دلایل ایمنی و دیگر دلایل، مراکز داده تمایل به ظاهری کسل کننده و غیر الهام بخش دارند.
تا زمانی که چنین مراکز داده در خارج از شهرها قرار دارند، ممکن است این مشکل کمتر نگران کننده باشد، اما ساخت چنین ساختمان هایی در مجاورت کاربران و قرار گرفتن آنها در حومه و درون شهرها، در نتیجه نیاز به ایجاد مراکزی که از نظر بصری جذاب هستند.
ویژگی طراحی که مشکل پروژه هایدلبرگ را حل کرد، دادن طرح موجی به دیوارها بود و این ساختمان نام خود را نیز گرفت: خانه موج. به دلیل آزادی طراحی روش ساخت، از فناوری پرینت سه بعدی برای ساخت این ساختمان استفاده شده است.
روند ساخت این ساختمان مشابه سایر پروژه های معماری انجام شده با پرینت سه بعدی بوده و از پرینتر COBOD BOD2 استفاده شده است که همان مدلی است که در اولین خانه دو طبقه اروپا و بزرگترین ساختمان پرینت سه بعدی دنیا مورد استفاده قرار گرفت. . این چاپگر سه بعدی یک مخلوط سیمان مانند قابل بازیافت را با سرعت 4 متر مربع در ساعت از یک نازل به صورت لایه ای بیرون می زند تا دیوارهای خارجی را تشکیل دهد که 54 متر طول، 11 متر (36 فوت) عرض و 9 متر (29.5 فوت) هستند. بالا است.
فرآیند چاپ حدود 140 ساعت طول کشید. پس از این، انسانها کارهای نهایی پروژه را انجام دادند، از جمله سقف و درها، به علاوه روشنایی و تمام سیمکشیها و تجهیزات مورد نیاز برای یک مرکز داده مدرن متصل به اینترنت. البته از یک نقاش روباتیک که توسط گروه Deutsche Amfibolin-Werke ساخته شده است برای رنگ آمیزی فضای داخلی استفاده شده است.
به گفته Kraus Gruppe، فرآیند ساخت و ساز پرینت سه بعدی منجر به کاهش قابل توجه CO2 در مقایسه با روش های سنتی می شود. کل این پروژه که شامل ربات ها و منابع انسانی می شود، از آوریل تا اکتبر 2023 به طول انجامید.
معماری پرینت سه بعدی قطعاً در سال های اخیر وارد جریان اصلی شده است و خانه موجی چندین پروژه قابل توجه دیگر را دنبال می کند، از جمله خانه ای با چاپ سه بعدی مقاوم در برابر زلزله، بلندترین برج پرینت سه بعدی جهان، و توسعه جاه طلبانه 100 خانه با چاپ سه بعدی. .
COBOD می گوید امیدوار است در نهایت حداقل 50 درصد از فرآیندهای ساخت و ساز در سایت های ساخت و ساز را خودکار کند، که برای این شرکت عالی است، اگرچه ممکن است امنیت شغلی برخی از سازندگان انسانی را تهدید کند.
The post ساخت بزرگترین ساختمان اروپا با پرینت سه بعدی در 140 ساعت اولین بار در Tech Knock – اخبار دنیای فناوری پدیدار شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post