به گزارش اختت 100 به نقل از ایسنا، ماجرا از آنجا نگران کننده می شود که در سال های اخیر افشاگری های دعوت به «دوئل فرانسه» و سپس زنجیره ای از عملیات رسانه ای و فضای مجازی کارکردی متفاوت از اجرای عدالت دارد. و برخورد با آن خراب می شود.
«مسئولان کشور، دولت محترم، قوه قضائیه، مقننه و کسانی که برای کشور تصمیمهای کلان میگیرند، باید همیشه در نظر داشته باشند که هر چیزی که مشکوک به اسلام ستیزی یا بیگانگی از اسلام، ضد انقلاب یا بیگانگی باشد. از انقلاب «تضاد با ریشه های تاریخی ملت ایران یا بیگانه با آن و هر چیزی از این قبیل جزو منافع ملی نیست و باید از آن پرهیز کرد.» آنها همیشه پرچمدار مبارزه با فساد بوده و خواستار یک دعوای «قاطعانه»، «دقیق»، «بدون رضایت» و «عدم سوء استفاده و تعقیب» اما ناگهان اخبار مربوط به فساد از سوی افراد و نهادهای مختلف به صورت تکراری از طریق چندین حساب مجازی افشا میشود و باورهای مردم بر سرشان خرد میشود. و دشمنان و فرصت طلبانی که در انتظار چنین خطاها و شبهاتی هستند، در ابتدا از این فضای غبارآلود سوء استفاده می کنند و آن را به تمام شئونات اخلاقی و دینی ربط می دهند و اتفاقاً اخبار مربوط به فساد مانند موریانه در امانت مردم رخنه می کند و همه چیز را می خورد. سرمایه های معنوی که در طول این قرن ها و دهه ها با تلخی و فداکاری انسان های مومن و میهن دوست به دست آمده است. در نهایت با نسلی پر از تردید و عصبانیت خواهیم ماند که مدام تکرار خواهد کرد که چه کسی مسئول این وضعیت است و به ناچار آدرس های اشتباه را در جادوی رسانه ای دشمن دنبال می کند و بی برنامگی عمیق برای تضمین روانی. امنیت مردم
البته این شبهه بی مورد نیست و متأسفانه رد پای برخی از فرزندان کارگزاران کشور در پرونده های فساد به چشم می خورد و این نگرانی وجود دارد، کاری که دشمنان با بودجه های میلیاردی نتوانستند با چنین اقداماتی و متعاقب آن انجام دهند. ورود رسانه های دشمن داخلی باید به دنبال حل و فصل سیاسی باشد و مردم نسبت به مسئولان در سطوح مختلف بی اعتماد شوند.
پروژه ای که با عملیات روانی رسانه کلید می خورد و در انبوه هجمه ها به باورها و باورهای مردم ناگزیر بزرگ می شود. بر اساس افشاگری ها، حوزه علمیه امام خمینی (ره) منطقه ازگل تهران که زیر نظر آیت الله صدیقی اداره می شود دارای باغی به مساحت 4200 متر بوده که حاشیه های آن به افکار عمومی و گمانه زنی ها در مورد فساد گسترده. این کشور را دوباره در کانون توجه قرار داده است. البته آیت الله صدیقی در خصوص شرایط واگذاری باغی در حوزه علمیه امام خمینی (ره) توضیحاتی ارائه کرده و گفته است که «شخصی به نام آقای عزیزی با سوء استفاده از اعتماد این گروه اقدام به تدوین و ثبت نام کرده است. اساسنامه، جعل امضا، سهم سهام آن کیفیت و ثبت موسسه بدون اطلاع مدیر منطقه و برخی از نزدیکان وی واگذار شد و متاسفانه حتی بدون درج و امضای برخی از اعضا این مورد لذا اینجانب کاظم صدیقی از سمت حوزه علمیه امام خمینی (ره) و به عنوان یک شهروند بدون توجه به سوابق قضایی و عناوین سیاسی – اجتماعی تقاضای ثبت شکایت رسمی از شخص مذکور و سایرین را دارم. بازیگران این پرونده تحت عنوان جعل و خیانت در امانت اقدام به شفاف سازی و شفاف سازی ابعاد این موضوع برای عموم عزیز به ویژه مومنین نمود.
بیانات آیت الله صدیقی چندین ابهام دیگر را به ذهن متبادر می کند که برای رفع شبهات لازم است به آنها پرداخته شود. زیرا در غیر این صورت سپردن نهادهای عریض و طویل فرهنگی که مستقیماً به مسائل دینی و اعتقادی مردم می پردازند به آقای صدیقی، فاقد هرگونه توجیهی است. زیرا متأسفانه نسبت به اتفاقاتی که با آبروی آنها در دنیا گره خورده است، وقار ندارند و وقوع چنین تخلف بزرگی از سوی فردی که خود را نزدیک می دانند، نشان از سهل انگاری دارد و اساساً چنین فردی نیست. مورد اعتماد مؤمنان مخاطب باید توصیه های او باشد.
موضوع سوال برانگیز دیگر این است که چگونه چنین موضوعی از چشم تیزبین نهادهای نظارتی دور مانده است؟ و افشای آن به این سبک مکرر توسط افشاگرانی انجام می شود که در مواردی از این اطلاعات برای تسویه حساب سیاسی و داشتن سابقه بهره می برند و در این میان اصلاح امور و بازگرداندن بیت المال به بیت المال اصلا اهمیتی ندارد. مردم. به عبارت دیگر، “آنها در معرض دید قرار می گیرند و پروژه های بیشتری می گیرند!” و متأسفانه هیچکس پیگیری نمی کند که این اطلاعات و اسناد را از چه منابعی در اختیار افراد خاص و حاشیه نشین قرار می دهد و چه آسیب هایی به امنیت روانی جامعه و اعتماد عمومی وارد می کند.
لذا درخواست افکار عمومی از قوه قضائیه و نهادهای ذیربط این است که علاوه بر رسیدگی فوری به پرونده مذکور و موارد مشابه، به منابع افشاگری زنان و نیات آنان نیز رسیدگی شود. چگونه است که به نام افشاگری، قبل از ارائه اطلاعات به دادسرا و مراجع ذیصلاح، اسناد و مدارک تایید نشده و کلی در رسانه ها و فضای مجازی منتشر می شود و سپس با تاخیر مراجع رسمی وارد می شوند. مرحله بررسی و اعلام نتایج. آنها محدود و محرمانه هستند و چیزی که قابل ترمیم نیست آبروی افراد و اعتمادی است که از کشور سلب شده است.
و سخن پایانی خطاب به برخی از مسئولان و شخصیت های ملی و مذهبی است که; تا کی نظام و انقلاب اسلامی مردم ایران که ماحصل صدها هزار شهید و جانفشانی میلیون ها انسان مخلص و ایثارگر است، به دلیل بی توجهی ها و تخلفات اطرافیان زیر سوال خواهد رفت. هزینه این کاستی ها؟ هر مسئول مسئول باید بداند که جایگاهی که در آن قرار می گیرد، مدام زیر نظر و قضاوت افکار عمومی است و حساسیت و دقت صد چندان می طلبد و هیچ توجیهی برای کوتاهی پذیرفته نیست.
گفتگو در مورد این post