دیروز، رهبران گروه هفت یا G-7 در نشست سران خود در هیروشیما، ژاپن بیانیه ای منتشر کردند و نگرانی های خود را در مورد آینده هوش مصنوعی در امور بین الملل مطرح کردند.
گزارش کردن تکناکسران کشورهای G-7، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده (به علاوه اتحادیه اروپا) خواستار تشکیل یک کارگروه G-7 تحت عنوان فرآیند هوش مصنوعی هیروشیما شدند. تا پایان سال آینده، به منظور بحث و گفتگو در مورد بهترین راه برای مقابله با رباتهای چت، تولیدکنندگان تصویر و سایر فناوریهای هوش مصنوعی.
با توجه به این بیانیهمذاکرات بر روی توسعه یک چارچوب بین المللی به منظور “دستیابی به یک چشم انداز و هدف مشترک برای ایجاد هوش مصنوعی قابل اعتماد” متمرکز است.
در بیانیه آمده است که این بحث ها می تواند شامل موضوعاتی مانند حاکمیت، حفاظت از حقوق مالکیت معنوی از جمله کپی رایت، ترویج شفافیت، پاسخ به دستکاری اطلاعات خارجی، از جمله اطلاعات نادرست، و استفاده مسئولانه از این فناوری ها باشد.
اگرچه نتیجه این مذاکرات نامشخص است، اما تمرکز G-7 بر آینده هوش مصنوعی نشانه دیگری از نگرانی عمومی در مورد این فناوری و احتیاط آنها در مورد توسعه مداوم آن است. نشست G-7 به دنبال دیگر اقدامات اخیر دولت ها برای بررسی و رسیدگی به هوش مصنوعی و خطرات احتمالی آن برگزار شد.
این هفته، کمیته فرعی حریم خصوصی، فناوری و قانون سنای ایالات متحده از سام آلتمن، مدیر عامل ChatGPT، Open AI، درباره مزایا و معایب هوش مصنوعی پرسید و او نیاز به نوعی مقررات را تأیید کرد. در اوایل این ماه، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، کامالا هریس، با مدیران فناوری ملاقات کرد تا در مورد خطرات هوش مصنوعی بحث کند و از یک سری ابتکارات برای مقابله با این خطرات پرده برداری کرد. همچنین در ماه آوریل، اتحادیه اروپا پیش نویس قوانین مربوط به طیف گسترده ای از فناوری های هوش مصنوعی را منتشر کرد.
از زمانی که ربات چت هوش مصنوعی ChatGPT در اواخر سال گذشته وارد صحنه شد و توجه مردم را با تواناییهای مکالمه و پاسخگویی تقریباً انسانی خود به خود جلب کرد، شرکتهای فناوری به سرعت وارد این عرصه شدند. آنها می ترسند که عدم تطبیق با هوش مصنوعی آنها را از تجارت خارج کند. اکنون، مایکروسافت یک ربات چت هوش مصنوعی را به موتور جستجوی بینگ خود اضافه کرده است، آمازون یک شریک کدنویسی با هوش مصنوعی منتشر کرده است، و گوگل نیز از موتور جستجوی اصلاح شده خود که مبتنی بر هوش مصنوعی است، رونمایی کرده است. در کنفرانس سالانه I/O این غول فناوری، جایگاه ویژه ای به آینده هوش مصنوعی اختصاص داده شد.
بر اساس بیانیه رهبران G-7، آنها با شرکت های فناوری و سایرین برای ایجاد استانداردهایی برای آینده هوش مصنوعی با هدف “نوآوری و اجرای مسئولانه” همکاری خواهند کرد. آنها همچنین اذعان کردند که سیاست دولت همیشه با سرعت سریع رشد تکنولوژیک همگام نبوده است.
در این بیانیه آمده است: ما به این واقعیت واقفیم که تغییرات سریع فناوری باعث تقویت جوامع و اقتصادها میشود، اما حاکمیت بینالمللی فناوریهای جدید دیجیتال همیشه با آن همگام نبوده است. همانطور که فناوری با سرعتی سریع در حال پیشرفت است، ما بر اهمیت پرداختن به چالش های حاکمیتی مشترک و شناسایی شکاف های بالقوه تاکید می کنیم.
نگرانی رهبران G-7 در مورد آینده هوش مصنوعی اولین بار در Tekknock – اخبار دنیای فناوری منتشر شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post