محمود نواصر; نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق با حضور 99 شرکت نفتی از 11 کشور از جمله فرانسه، انگلیس، چین، ایران، عراق، سوریه، کویت، عربستان سعودی، پاکستان و … برگزار شد.
نمایشگاه نفت و گاز بصره در سال 2007 کار خود را آغاز کرد و اکنون به عنوان بزرگترین نمایشگاه در نوع خود در عراق شناخته می شود و بصره را به پایتخت نفتی این کشور تبدیل می کند.
این رویداد محیطی تجاری را برای تصمیم گیران سطح بالا ایجاد می کند تا با صنعتگران داخلی و بین المللی شبکه کنند تا آخرین فناوری ها، تجهیزات و محصولات در زمینه نفت و گاز را به نمایش بگذارند.
این دوره از نمایشگاه نفت و گاز بصره به مدت چهار روز از 28 تا 31 فرودین برگزار شد. صنعتگران داخلی و بین المللی از بخش خصوصی و همچنین شرکت های ملی و وزارتخانه های بخش دولتی در این نمایشگاه حضور دارند.
عراق با 145 میلیارد بشکه نفت و 132 تریلیون فوت مکعب گاز، با ریسک کم اکتشافات زمین شناسی و ثبات نسبتاً بالا، خود را به عنوان منبع کلیدی نفت و گاز در منطقه متمایز کرده است که نویدبخش حرکت مثبت بیشتر در سال های آینده و فراتر از آن است. . از آن
عراق با 145 میلیارد بشکه نفت و 132 تریلیون فوت مکعب گاز، با ریسک کم اکتشافات زمین شناسی و ثبات نسبتاً بالا، خود را به عنوان منبع کلیدی نفت و گاز در منطقه متمایز کرده است که نویدبخش حرکت مثبت بیشتر در سال های آینده و فراتر از آن است. . از آن
بخش انرژی عراق به شدت مبتنی بر نفت است و تقریباً 94 درصد انرژی مورد نیاز آن از طریق نفت تأمین می شود. علاوه بر این، درآمد صادرات نفت خام بیش از دو سوم تولید ناخالص داخلی در سال 2009 را تشکیل می داد.
انتظار میرود بازار نفت و گاز در عراق در دوره پیشبینی سالهای 2020 تا 2025 با CAGR بیش از 2.4 درصد رشد کند. عواملی مانند افزایش تولید و مصرف نفت و گاز طبیعی، پروژههای زیرساختی خط لوله آتی، برنامههایی برای بهبود نفت. انتظار می رود زیرساخت ها در سراسر کشور و سرمایه گذاری در هر سه بخش نفت و گاز باعث رشد بازار نفت و گاز عراق شود. افزایش در دوره پیش بینی
از آنجایی که انتظار میرود نفت جزء اصلی ترکیب انرژی باقی بماند، میتواند فرصتی برای شرکتها باشد تا از میادین نفتی مرسوم با عیار بالا با نرخهای ارزانتر بهرهبرداری کنند و سودآوری خود را افزایش دهند.
افزایش تعداد پروژه ها در بخش نفت و گاز به رشد این صنعت کمک کرده است. شرکت ها در سرتاسر جهان از منابع خود برای بهبود سهم خود از بازار نفت و گاز عراق استفاده می کنند و در تلاش برای افزایش دستاوردهای خود در سال های آینده هستند.
با توجه به اهمیت بالای نمایشگاه نفت و گاز بصره در عراق و از سوی دیگر غنای نفتی و وجود صنایع قدرتمند خوزستان، هیئتی اقتصادی از این استان عصر روز پنجشنبه 30 فروردین ماه به نمایشگاه عراق و خوزستان اعزام شد. مرکز آموزش بازرگانی در این زمینه اقدام کرد. .
تسهیل فعالیت های تجاری از طریق آموزش
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: مرکز آموزش بازرگانی ایران از سال ۱۳۷۴ به عنوان بازوی آموزشی وزارت بازرگانی سابق و زیر نظر موسسه مطالعات و تحقیقات بازرگانی فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون توانسته است. فعالیت های خود را با توسعه کمی و کیفی توسعه دهد. نقش سازنده ای در جهت افزایش بهره وری نیروی انسانی در بخش های صنعت، معدن و تجارت کشور دارند.
داریوش امامی افزود: مرکز آموزش کسب و کار خوزستان به عنوان یکی از مهم ترین مراکز آموزش تخصصی کسب و کار، نقش فعالی در هدایت، مدیریت و اجرای آموزش های مورد نیاز در حوزه کسب و کار در سطح کشور ایفا می کند.
وی با اشاره به برنامه های مرکز آموزش بازرگانی خوزستان تصریح کرد: این مرکز رویکردی منسجم و هدفمند را برای ارتقای دانش، بینش و مهارت های حرفه ای بازرگانان کشور در پیش گرفته است.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان بیان کرد: با استفاده از روش های کاربردی در طراحی و اجرای دوره های آموزشی، نقش موثری در بهبود مستمر فعالیت های تجاری توسط مرکز آموزش کسب و کار خوزستان ایفا شده است.
امامی با تاکید بر اینکه حضور فعالان اقتصادی خوزستان در بازارهای جدید از اهداف مرکز آموزش بازرگانی خوزستان است، گفت: نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق فرصت ویژه ای است که باید از آن به بهترین شکل استفاده شود.
امامی: استان خوزستان با کشورهای عراق و کویت همسایه است و از طرفی خوزستان صنایع قدرتمندی دارد و باید این ظرفیت ها به سمت توسعه اقتصادی سوق داده شود. مرکز آموزش بازرگانی در این زمینه کوشا بوده و دوره های آموزشی تخصصی را به صورت مستمر برگزار می کند
وی کمک به صنایع خوزستان برای افزایش مهارت مجموعه های خود را مهم دانست و گفت: استان خوزستان با کشورهای عراق و کویت همسایه است و از طرفی خوزستان صنایع قدرتمندی دارد و باید این ظرفیت ها به سمت توسعه اقتصادی سوق داده شود. . مرکز آموزش بازرگانی در این زمینه کوشا بوده و دوره های آموزشی تخصصی را به صورت مستمر برگزار می کند.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان تاکید کرد: مسیر توسعه اقتصادی به ویژه در حوزه صنایع با آموزش و پیگیری های مرکز آموزش بازرگانی خوزستان هموار شده و تحول اساسی در این زمینه ایجاد شده است. .
مسیر تجارت در خوزستان آسفالت شد
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان در گفتگو با خبرنگار بازار گفت: در ادامه سیاست های کلان اقتصادی کشور به دنبال ارز از طریق صادرات هستیم که در درجه اول نیاز به آموزش فعالان اقتصادی است.
نسرین محمدی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با آموزش های لازم به فعالان اقتصادی برای حضور در بازارهای جهانی کمک می کند.
محمدی: قوانین حوزه بازرگانی و کسب و کارها مدام در حال تغییر است و بر این اساس باید آموزش ها به روز شود و مرکز آموزش کسب و کار خوزستان به این موضوع توجه دارد.
وی آموزش های به روز و تخصصی را لازمه فعالیت های تجاری دانست و گفت: قوانین حوزه بازرگانی و کسب و کارها دائما در حال تغییر است و بر این اساس باید آموزش ها به روز باشد. به این نکته توجه می کند.
مدیر مرکز آموزش بازرگانی خوزستان آموزش تئوری بدون اجرای برنامه های عملی را روشی منسوخ خواند و افزود: برگزاری تورهای تجاری پس از آموزش تئوری در حال انجام است و قطعا با حرکت آموزش به سمت کسب و کار واقعی پیامدهای مثبتی به همراه دارد. .
محمدی با اشاره به حضور هیئت اقتصادی استان خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق، تصریح کرد: دیدار حضوری با شرکت های بزرگ نفتی جهان، معرفی فعالیت های اقتصادی، نشست های B2B و آشنایی با روش های نوین فعالیت نفتی حاصل حضور هیئت اقتصادی استان خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز بصره عراق بود.
وی تاکید کرد: حضور در رویدادهای بین المللی در تقویم سال 1403 مرکز آموزش و پرورش خوزستان است و علاقه مندان به کسب آموزش و مهارت در حوزه تجارت به ویژه تجارت خارجی می توانند با حضور در برنامه های پیش بینی شده از این فرصت ویژه استفاده کنند. دوره های آموزشی. .
قطعا توسعه اقتصادی بدون آموزش محقق نمی شود و اگر یک فعال اقتصادی بدون دانش به سرعت وارد تجارت شود قطعا با شکست مواجه خواهد شد.
کسب و کار بدون آموزش مانند ساختن ساختمانی بدون پایه است که به سرعت فرو می ریزد و باعث هدر رفتن سرمایه فرد می شود.
گفتگو در مورد این post