در مناظره ای که دیشب برگزار شد، شاید بتوان روی یکی از دو کاندیدای انتخاباتی حساب کرد.
به گزارش صبح امروز مناظره فرهنگی بین 6 کاندیدای ریاست جمهوری برگزار شد که در میان صحبت های این کاندیداها نام افراد و آثار هنری به چشم می خورد که در واقع طرف مورد پسند این افراد که یکی از آنها در حال رفتن است را آشکار می کند. رئیس جمهور شدن .
مثلاً قاضی زاده هاشمی از سریال یوسف به عنوان یک اثر موفق یاد کرد یا سریال مختار، دو سریالی که بارها بازپخش شده است، هر دو سریال در زمره آثار مذهبی قرار می گیرند که پشت یکی فرج سلحشور و پشت آن یکی داوود بود. میر باقری، در واقع هر دو سریالی که قاضی زاده هاشمی به آن اشاره کرده، متعلق به یک طیف و یک سلیقه است.
از سوی دیگر، سعید جلیلی البته به سریال مختار نیز اشاره کرد، ظاهراً تفاوت سلیقه چندانی بین نامزدهای مختلف وجود ندارد، نشانی از آثار مورد علاقه طبقه متوسط در میان آثار مورد علاقه آنها دیده نمی شود.
طبقه متوسط یعنی بخشی از جامعه که پیشگام تحولات اجتماعی است، همان طبقه جسور در سال 88 و 1401، این کاندیداها یا این قسمت از طبقه متوسط را نمی بینند یا صلاح می دانند که آن را نبینند، هرچند پزشکان سعی کردند به آن نزدیک شوند. با ذکر اصغر فرهادی که یک دهه پیش نماد طبقه متوسط بود و حالا نشانی از طیف نیست و در یک کلام شاید دوران او به حدی رسیده باشد، پزشکان هم می خواستند کاری بکنند. اما گویی نبض جامعه هدف خود را نمی داند.
روزی روزگاری روحانی با شجریان و ربنا رای جمع می کرد و حالا به نظر می رسد بین فضای رسمی و آرمان های طبقه متوسط آنقدر فاصله است که حتی نمی توان نام نمادهای مورد نظر این را نام برد. کلاس در مناظره های تلویزیونی چه بهتر که فضای انتخاباتی واقعیت زیر پوست جامعه را بهتر درک کنیم تا شاید کمی کار رونق بگیرد. پس با این حساب می توان روی بازپخش سریال یوسف پیامبر تا چهار سال دیگر حساب کرد!
منبع: بهترین ها
گفتگو در مورد این post