شرکت معماری Uribe Schwarzkopf پس از اجرای چندین پروژه موفق در اکوادور در حال ساخت یک آسمان خراش در این کشور است که منعکس کننده معماری سنتی اکوادور باشد.
به گزارش تکناک، شرکت معماری Uribe Schwarzkopf با پروژههای برجسته و تکمیل چندین آسمانخراش در اکوادور، از جمله MVRDV و BIG، در طی دورهای اخیر عملکرد بسیار برجستهای داشته و هماکنون مشغول یک پروژه دیگر در آمریکای جنوبی است.
آسمانخراش یو گوایاکیل، طراحی شده توسط فیلیپ استارک، طراح صنعتی معروف فرانسوی،با وجود رندرهایی که این ساختمان را در یک نقطه روستایی بوکولیکی به تصویر می کشد، بزودی در شهر گوایاکیل قرار خواهد گرفت. این ساختمان یکی از بلندترین ساختمانهای اکوادور خواهد بود و به نظر میرسد پیش از آسمانخراش قندسا، بلندترین ساختمان کشور، قرار خواهد گرفت. ارتفاع دقیق آن هنوز مشخص نشده است.
معماری آسمانخراش به شکل یک مجموعه از حجمهای متعادل است که روی هم چیده شده اند و با افزایش ارتفاع، ظرافت بیشتری به خود میگیرند. تراسهایی که با گیاهان بومی تزیین شدهاند و طاقهایی که سبکهای معماری محلی را به یاد میآورند، این مکان را زنده میکنند.
در بیانیه مطبوعاتی استارک آمده است که طراحی یو گی از معماری و طبیعت محلی الهام گرفته است. در این ساختمان، طاقهای گرد به طور گسترده استفاده شدهاند که یکی از نقوش رایج در منطقه است و اصل این طراحی به سبکهای ایتالیا و اسپانیا در قرن نوزدهم و بیستم برمیگردد. استفاده از طاقها در معماری سنتی گوایاکیل به منظور زیبایی نما و امکان ادغام پنجرهها و کرکرهها برای تهویه مناسب است. طاقهای یو گی علاوه بر وظیفه کاربردی، نقش قاببندی مناظر و ایجاد ارتباط هماهنگ با محیط اطراف را نیز دارند.
این آسمانخراش شامل 46 طبقه است که بیشتر آنها به منازل مسکونی اختصاص داده شده است. کل طبقات به استودیوها، سوئیتها و واحدهای دو و سه خوابه تقسیم میشود و در مجموع 633 واحد مسکونی وجود دارد. طراحی داخلی آن به صورت مدرن با استفاده از مواد با کیفیت بالا مانند مرمر و بلوط صورت گرفته است. امکانات رفاهی این ساختمان شامل سالن ورزشی، تراس بر روی پشت بام، فضای باز برای تنقلات، اتاق بازی، بولینگ و استخر شنا است. علاوه بر این، فضاهای تجاری در طبقات پایین نیز وجود دارند.
اگرچه یو گوایاکیل از نظر انرژی پایدار جای بهبود دارد، اما این ساختمان در طراحی کارآمد انرژی در سطح متوسط قرار خواهد گرفت. با استفاده از شیرهای آب، دوشها و توالتهای کم مصرف، مصرف آب نسبت به ساختمانهای استاندارد با همان اندازه تا 25 درصد کاهش خواهد یافت و پمپهای حرارتی کارآمد، تأمین آب گرم را انجام میدهند. سنسورها برای روشن شدن چراغها فقط در صورت نیاز استفاده میشوند و از مواد بازیافتی و قابل استفاده مجدد در ساخت و ساز استفاده میشود.
یو گوایاکیل در حال حاضر در دست ساخت است و انتظار می رود در سال 2027 تکمیل شود.
نوشته این آسمانخراش معماری سنتی اکوادور را زنده می کند اولین بار در خبرجو – اخبار دنیای تکنولوژی. پدیدار شد.
گفتگو در مورد این post