به گزارش گروه دانش و فناوری ، یکی از مهمترین رسالت های قانون جهش تولید دانش بنیان به عنوان نقشه راه آینده اقتصاد دانش بنیان کشور، تلاش برای تشویق شرکت های بزرگ و صنایع مهم کشور به افزایش هزینه ها است. در فعالیت های فناورانه و نقش جدی و پررنگ تری در عرصه فناوری و نوآوری ایفا کنند. در این راستا اعتبار مالیاتی یکی از ابزارهای حمایتی است که می تواند در تحقق این هدف بسیار موثر باشد و شرکت های بزرگ کشور را به سمت درآمدزایی مبتنی بر توسعه فناوری به عنوان دروازه ورود به بازارهای بین المللی سوق دهد.
بر اساس بند «ت» ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان، با هدف حمایت از تعمیق فناوری و استفاده حداکثری از توان شرکت های دانش بنیان، سرمایه گذاری در طرح های فناورانه از طریق حمایت مستقیم از دانش. -شرکت های مستقر یا سرمایه گذاری غیرمستقیم در این پروژه ها از طریق افزایش سرمایه. صندوق های پژوهش و فناوری و صندوق های بورس فعال در اکوسیستم دانش بنیان مشمول دریافت اعتبار مالیاتی می شوند.
بر این اساس در حاشیه سی امین جلسه کارگروه دائمی شورای راهبری فناوری ها و تولیدات دانش بنیان، از شرکت هایی که طرح های سرمایه گذاری خود را به منظور بهره مندی از مالیات به دبیرخانه شورا ارسال کردند، قدردانی شد. اعتبار بند «ت» ماده (11) قانون جهش تولید دانش بنیان. اجرا شده و موافقت اصولی اعتبار مالیاتی سرمایه گذاری توسط روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به آنها داده شد.
به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، در این مراسم از تصویب اصولی 14 طرح سرمایه گذاری فناورانه و دانش بنیان رونمایی شد. طرح های مذکور در زمینه تولید محصولات فناورانه مرتبط با صنعت فولاد، تولید واکسن و تجهیزات پزشکی، علاوه بر کمک به رشد شرکت های دانش بنیان سرمایه پذیر، بخش قابل توجهی از نیاز کشور به واردات دانش را برطرف خواهد کرد. محصولات مبتنی بر
انتهای پیام
گفتگو در مورد این post