گوگل اعلام کرده است که ابزار بررسی واقعیت اکنون می تواند برای جستجوی تصاویر و کمک به کاربران برای تأیید صحت آنها استفاده شود.
گزارش کردن تکناک، این ویژگی از طریق Fact Check Explorer گوگل قابل دسترسی است و در حال حاضر در نسخه بتا جهانی است. کاربران علاقه مند می توانند به لیست مراجعه کنند انتظار برای امتحانش بپیوندید
روزنامهنگاران، بررسیکنندگان حقایق یا هر شخص دیگری میتوانند از این ویژگی استفاده کنند تا بفهمند آیا تصویری قبلاً توسط دیگران بازبینی شده است یا خیر. آنها می توانند مستقیماً تصویر را آپلود کنند یا پس از کلیک بر روی نماد جستجوی تصویر در سمت راست نوار جستجو، URL تصویر را وارد کنند.
هنگام جستجوی یک تصویر، حقیقت یاب اطلاعاتی در مورد ارجاعات مختلف به یک تصویر در وب ارائه می دهد. این ابزار میتواند یک نمای کلی از موضوعات و مکانهای مختلف مرتبط با تصویر را نشان دهد و روند بررسی واقعیت را تسریع کند.
گوگل اشاره می کند که یکی از راه هایی که می توان تصویر را دستکاری کرد استفاده از آن در زمینه اشتباه است. این شرکت در حال آزمایش ویژگی دیگری در Fact Check Explorer است که به کاربران امکان می دهد تاریخچه زمانی یک تصویر را ردیابی کنند. به عنوان مثال، این ابزار می تواند زمانی که تصویر برای اولین بار توسط گوگل ایندکس شده است همراه با سابقه ذکر آن در وب را نشان دهد.
علاوه بر این، بیش از 35 سازمان حقیقتسنجی هر کدام با 25000 دلار در دور اول سرمایهگذاری توسط شبکه بینالمللی حقیقتسنجی (IFCN) حمایت شدهاند. این حمایت از کمک 13.2 میلیون دلاری صادر شده توسط گوگل و یوتیوب در سال گذشته برای ایجاد یک صندوق تایید واقعیت جهانی تحت نظارت IFCN به دست می آید.
این سازمان ها که در 45 کشور مختلف فعالیت می کنند، با استفاده از این فاینانس در زمینه های مختلف فعالیت خواهند کرد. آنها از این منابع برای به روز رسانی وب سایت های خود، استخدام کارکنان جدید و آموزش آنها برای شناسایی اطلاعات نادرست استفاده خواهند کرد. همه این اعلامیه ها هفته گذشته در کنفرانس جهانی واقعیت 10 در سئول، کره جنوبی که با حضور بیش از 500 حقیقت یاب از سراسر جهان برگزار شد، اعلام شد.
ابزار جدید گوگل برای تایید اصالت تصاویر اولین بار در تکناک – اخبار دنیای فناوری پدیدار شد. ظاهر شد.
گفتگو در مورد این post