وی ادامه داد: واقعیت این است که سایت های اینترنتی خرید و فروش املاک و تبلیغات مجازی یک موضوع متروکه است و هر شخصی بدون احراز هویت می تواند هر آگهی را با هر عکسی در این سایت ها منتشر کند و هر قیمتی برای ملک ارائه دهد. . در نتیجه افراد سودجو که هویت آنها مشخص نیست وارد این اپلیکیشن ها شده و با انتشار تبلیغات جعلی و یا با تصاویر غیرواقعی توجه مردم را به خود جلب می کنند.
بیگی نژاد تاکید کرد: با وجود اینکه شخص واسط به متقاضیان و مشتریان آن آگهی اعلام می کند که مشاور املاک است، اما نباید در فضای غیر واقعی و مجازی به آن فرد اعتماد کرد، زیرا وقتی می تواند آگهی را با آدرس جعلی و غیر واقعی منتشر کند. و تصویر، پس از آن می تواند اطلاعاتی را به دست بیاورد که به اشتباه دیگری را بیان کند و به مردم هشدار می دهیم که مراقب باشند فریب این تبلیغات جعلی را نخورند.
وی افزود: باید توجه داشت که خسارت وارده به یک خانوار در معاملات مسکن قابل جبران نیست و گاهی سرنوشت مالی خانوار را تغییر می دهد و اختلافات و مشکلات فراوانی را در همان خانواده ایجاد می کند.
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران ادامه داد: پیشنهاد این است که افراد دارای مجوز و مجوز بتوانند آگهی های فروش املاک را منتشر و بارگذاری کنند و تمام مسئولیت آن آگهی بر عهده آگهی دهنده است و این ابزار باید در اختیار صاحب پروانه باشد. و از همان شخص بخواهید که مسئولیت پذیر باشد. در صورت انتشار آگهی های جعلی با تصاویر غیر واقعی، طبق قانون با آن شخص برخورد می شود.
وی گفت: وقتی در ورودی انتشار این آگهی ها کنترلی وجود ندارد، نظارت چگونه امکان پذیر خواهد بود؟
بیگی نژاد تاکید کرد: در حال حاضر در محاصره افرادی هستیم که به خود برچسب مشاور املاک می زنند اما فعالیت غیرمجاز دارند و در واقع مشاور املاک نیستند و بیشتر فعالیتشان در سایت های اینترنتی و فضای مجازی است و متاسفانه در آنجا هم وجود دارد. هیچ مرجعی برای رسیدگی به این موضوع نیست. وجود ندارد.
گفتگو در مورد این post