به گزارش بازار، سید مجتبی خیام نکویی در همایش ملی مروجین ارشد وزارت جهاد کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت های پژوهشی و ترویجی و انتقال دانش به حوزه کشاورزی کاملاً قابل دستیابی است. .
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر بهینه سازی و به روز رسانی دانش پژوهشگران و مروجین این سازمان تصریح کرد: پژوهشگران باید روش ها، فناوری ها، هوش مصنوعی و متاوار را در حوزه خود بشناسند و از آنها استفاده کنند.
وی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم بدون افزایش یک متری توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم. منطقه کشت شده که به معنای ورود دانش به معنای واقعی است. میدان است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجین ما در حوزه کشاورزی فعالیت می کنند و کافی است عملکرد گندم دیم را یک تن در هکتار و 500 تا 600 کیلوگرم در هکتار افزایش دهیم تا تولید این محصول به 19 میلیون تن برسد. “
یمنکویی یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزشی و ترویجی را توسعه مزارع نوآور مولد دانست و اذعان داشت: در سال گذشته 46 مزرعه ابتکاری در حوزه آموزش و ترویج راه اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به این میزان برسد. 150.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: مزارع مبتکر و مولد می تواند یکی از نقاط ارتباطی بین محققان و کشاورزان و تولیدکنندگان باشد.
وی ظرفیت سازمان تات را منحصر به فرد خواند و افزود: چالش ها و مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
خیام نکویی تصریح کرد: یکی از مهم ترین چالش ها این است که برای ارتقای نیروها نیازمند اجرای آیین نامه های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش به تدریج این وابستگی قطع می شود.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور از سازمان تات حمایت می کند اظهار داشت: ایستگاه های تحقیقاتی سازمان تات در سال های گذشته به بهانه های مختلف از جمله ساخت مسکن توسط برخی نهادها گرفته شد و با دستور رئیس جمهور این زمین ها پس داده شد. .
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به پرونده بلندمرتبه سازی اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره کرد و گفت: از 10 سال گذشته مجوز ساخت 22 برج 37 طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی صادر شده است. به دست آمد و ساخت و ساز آغاز شد، اما ما محکم در مقابل این ساخت و سازها ایستادیم و نتیجه این شد که ساخت برج های 37 طبقه به 5 برج کاهش یافت.
وی درباره راه اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای پژوهشگاه ها موظفند آنچه را که در این شوراهای راهبردی مصوب می شود انجام دهند.
بر اساس این گزارش، در این همایش از 32 کتابچه راهنمای ترویجی کلزای استان رونمایی شد. این دستورالعمل ترویجی با هدف ارائه الگوی مدیریت ترویجی استان های کشور در حوزه کلزا با تلاش 500 محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان متخصص تهیه شده و به زودی در دسترس قرار خواهد گرفت. استان ها و کشاورزان
گفتگو در مورد این post