به گزارش بازار، ناصر قربانی گفت: ارتقای ضریب مکانیزاسیون کشاورزی یکی از شاخص های عمده توسعه بخش کشاورزی کشور است که گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در سال گذشته توانست بیش از 31 هزار نوع محصول کشاورزی و باغی را به صورت مستقیم توزیع کند. تراکتور به کشاورزان زحمتکش کشور با قدرت 17 اسب بخار در هکتار در بهبود ضریب مکانیزاسیون کشاورزی نقش آفرینی کند.
حادثه دیدگان افزود: در سال گذشته توان تراکتورهای توزیع تراکتورسازی که بر اساس آن ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی سنجیده می شود در مجموع 2 میلیون و 696 هزار و 688 اسب بخار است.
وی ارقام 1401 و نقش تراکتورسازی در این بخش را 0.15 درصد اعلام کرد و افزود: این رقم در آن سال با بیش از 27 هزار دستگاه تراکتور به مجموع قدرت 2 میلیون و 288 هزار و 371 اسب بخار توزیع شد. به دست آمده است.
قربانیان تاکید کردند: رقم توزیع تراکتور و جایگاه آن در مکانیزاسیون برای سال 1400 نیز با توزیع بیش از 20 هزار دستگاه و یک میلیون و 698 هزار و 290 اسب بخار 0.11 درصد است. سرمایه گذاری شخصی کشاورزان کشور محقق شده است.
این مقام مسئول در حوزه صنعت و تجارت کشور با یادآوری اینکه متاسفانه از نیمه دوم سال 1400 اعطای تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان خریدار تراکتور بدون مجوز قانونی متوقف شده است، گفت: با وجود کمبود تراکتور. تاسیسات تولیدی همچنان روند صعودی در توزیع تراکتور و توان خروجی وجود دارد. از این رو و در نتیجه نقش افزایش ضریب مکانیزاسیون را تجربه کرده است و این حکایت از جایگاه تراکتورسازی به تنهایی در افزایش ضریب مکانیزاسیون و توسعه عملیات ماشینی، تسهیل و کاهش سختی عملیات کشاورزی و باغی، دامداری دارد. و غیره و در نهایت رفاه کاربران. این کشور با وجود عدم همکاری و مشارکت، دارای نهادهای مرتبط است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران آمادگی دارد در صورت تامین منابع بانکی، فروش انواع تراکتور را تسهیل کند.
گفتگو در مورد این post