به گزارش بازار، امین بلالی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: مشمولان این صندوق برای برخورداری از مزایای آن یک سوم حق بیمه و در پایان دوره 30 ساله 20 برابر ماهانه پرداخت می کنند. حق بیمه به صورت ماهیانه حقوق دریافت می کنند که در هیچ صندوق بیمه ای بی نظیر است.
وی با بیان اینکه حق بیمه هر نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در هشت سطح تعریف شده است، گفت: حداقل حق بیمه مشمولان این صندوق ماهیانه 800 هزار ریال و 9 میلیون و 600 هزار ریال است. سالانه و حداکثر سه ماهانه یک میلیون و 250 هزار ریال و سالانه 30 میلیون ریال می باشد.
بلالی ادامه داد: دولت 2 برابر هر فرد واجد شرایط را به صندوق اعتبار می دهد و در واقع هر روستایی که تحت پوشش این صندوق نباشد این یارانه غیرمستقیم را از دست می دهد ضمن اینکه در سنین بالا از درآمد مستمر نیز محروم می شود. .
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان به شرایط بهره مندی از مزایای این صندوق اشاره کرد و گفت: برای عضویت در این صندوق و بهره مندی از مزایای آن باید حداقل 18 سال و سن داشته باشید. حداکثر 50 سال سن، ضمن اینکه ساکنان مناطق و شهرهای روستایی و عشایری زیر 20000 نفر و همچنین قالیبافان، رانندگان بین شهری و کشاورزان غیر ساکن روستاها، مربیان مهدکودک، مددکاران کمیته امداد و بهزیستی و مهندسین نظام صنفی کشاورزی نیز می توانند در این صندوق بیمه شده و از مزایای آن برخوردار شوند.
بلالی شرط بازنشستگی در این صندوق را رسیدن به 65 سال تمام یا پرداخت 30 سال حق بیمه اعلام کرد و افزود: هر کدام از این شرایط ابتدا احراز شود، افراد به شرط داشتن حداقل 15 سال سابقه بیمه می توانند، بر اساس تعداد سنوات کسانی که بیمه پرداخت کرده اند باید از حقوق مستمری مستمر برخوردار شوند.
وی افزود: در حال حاضر حداکثر مبلغ پرداختی به مستمری بگیران صندوق که حق بیمه خود را از بالاترین سطح پرداخت کرده اند 65 میلیون ریال است که امسال قطعا افزایش می یابد و فردی که 30 سال حق بیمه پرداخت کرده باشد مشمول است. حداکثر حقوق پرداخت می شود و سایر افراد به نسبت سال هایی که حق بیمه پرداخت کرده اند از مزایای بازنشستگی برخوردار می شوند.
بلالی افزود: مهم ترین تفاوت این صندوق بیمه ای با سایر صندوق های بیمه ای فعال در کشور، کارفرمای دولت در آن و اختیاری بودن این نوع بیمه است.
بلالی با بیان اینکه بیمه شدگان این صندوق می توانند سوابق بیمه ای خود را در صندوق های بیمه دولتی به این صندوق منتقل کنند، گفت: با توجه به هزینه کمتر حق بیمه در این صندوق نسبت به سایر صندوق ها، این بهترین فرصت برای افرادی است که شرایط بیمه شدن در صندوق را داشته باشد.
وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان نیز دو سوم حداکثر مستمری را به اعضای صندوقی که در حین کار آسیب دیده اند و از کارافتادگی آنها ناشی از کار باشد به شرط داشتن یک روز سابقه بیمه در این صندوق پرداخت می کند. که همچنین مزیت بزرگی است و با توجه به خطراتی که مشاغل روستایی به همراه دارد، می تواند انگیزه خوبی برای عضویت در این صندوق باشد.
بلالی گفت: در صورتی که از کارافتادگی اعضای صندوق به دلیل بیماری باشد، این افراد به شرط داشتن یک سال حق بیمه در این صندوق، دو سوم حداکثر حقوق در صندوق دریافت می کنند و مستمری فوت قبل از رسیدن به بازنشستگی. در صورتی که 90 روز پوشش بیمه ای داشته باشند. با صندوق دو سوم حداکثر حقوق به بازماندگان پرداخت می شود، در حالی که هزینه دفن کسانی که بازماندگانی ندارند از این صندوق تامین می شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان شرقی به مشارکت اجباری 39 هزار و 450 نفر از استان برای جذب در این صندوق در سال جاری اشاره کرد و گفت: از این تعداد 2 هزار و 125 نفر جذب شده اند. در یک ماه گذشته
بلالی تعداد کل بیمه شدگان از طریق این صندوق در استان را 290 هزار و 731 نفر اعلام کرد و افزود: سال گذشته 14 هزار و 947 نفر از استان مشمول صندوق شدند که از این تعداد 8 هزار و 887 نفر مرد و 6 هزار و 60 نفر بودند. زنان. آنها بودند.
وی ادامه داد: تکلیف تعیین شده برای آذربایجان شرقی از زمان تأسیس این صندوق تاکنون 509 هزار و 446 بیمه شده بوده است که تاکنون 57 درصد محقق شده است و این استان از نظر تعداد بیمه شدگان و از نظر تعداد بیمه شده رتبه نخست کشور را دارد. درصد جمعیت بیمه شده روستایی در رتبه سوم قرار دارد.
بلالی دلیل بی رغبتی روستائیان و ذی نفعان این صندوق را اختیاری بودن این نوع بیمه عنوان کرد و گفت: نمی توانیم افراد را مجبور به عضویت در این صندوق کنیم در حالی که عملکرد و تعداد بیمه شدگان در استان است. و 22 شهر به مراتب بالاتر از میانگین است. یک کشور است.
وی بیان کرد: تبریز، بستان آباد، مرند و سراب از نظر تعداد بیمه شدگان و بستان آباد، حارث و اهر از نظر درصد در رده برتر استان از نظر بیمه شدگان صندوق قرار دارند.
بلالی با بیان اینکه این صندوق در حال حاضر به 30 هزار و 727 نفر در استان مستمری پرداخت می کند، گفت: این تعداد شامل 14 هزار و 856 نفر بازماندگان، یک هزار و 249 نفر از کارافتادگان و 14 هزار و 632 مستمری بگیر است. که در 25 هر ماه حقوق خود را دریافت می کنند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان شرقی گفت: مادران ساکن در مناطق روستایی و عشایری که دارای سه فرزند یا بیشتر هستند به صورت رایگان در این صندوق بیمه شده و از مزایای آن برخوردار می شوند، البته مهلت مقرر در پایان است. فروردین ماه منقضی شده است و ما در تلاش هستیم این مهلت را تمدید کنیم.
بلالی با اشاره به اینکه در این طرح تاریخ تولد سومین فرزند این خانواده ها باید فروردین 1396 به بعد باشد، اظهار داشت: این طرح در قالب ماده 21 قانون حمایت از جوانان خانواده و جوانان تصویب و اجرا شد. فرزندآوری و اعتبار این طرح از سوی دولت به صورت کامل پرداخت شده است.
بلالی تاکید کرد: تمامی هزینه های بیمه مادران مشمول این طرح در سطح هشت توسط دولت پرداخت می شود و هیچ هزینه ای برای بیمه شدگان ندارد.
وی ادامه داد: تاکنون یک هزار و 527 نفر در این طرح در استان ثبت نام کرده اند که برنامه ریزی برای جذب حداقل 3 هزار نفر در دستور کار است.
وی تعداد مادران مشمول این طرح در کشور را 2 میلیون و 500 هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 300 هزار نفر در سال اول اجرای آن برای صندوق جذب شده اند و مادران مشمول این طرح می توانند با صد دلال در این طرح تماس بگیرند. کشور. استان یا سایت roostaa.ir جهت ثبت نام اقدام نمایید.
گفتگو در مورد این post