به گزارش بازار، بیژن چگانی بر عزم صنعت پتروشیمی ایران برای جهش در تولید و رشد صادرات انواع محصولات پلیمری و شیمیایی در سال 1403 تاکید کرد.
وی با بیان اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای تحقق شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردمی» تشکیل کارگروه های جهش تولید را در سه سطح صنعت پتروشیمی، هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی برنامه ریزی کرده است. برای این منظور همه باید از ظرفیت های موجود برای رشد تولید در صنعت پتروشیمی استفاده کنند.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: صنعت پتروشیمی با هفت درصد افزایش تولید نقش بسزایی در تحقق رشد تولید کشور در سال 1402 داشت. پتروشیمی های مهر، آریاساسول و کاویان در منطقه عسلویه، پتروشیمی های غدیر، مارون و فن آوران در ماهشهر و اصفهان، کربن ایران و پتروشیمی میاندوآب در سایر مناطق پیشتاز تولید بودند.
چگانی با اشاره به اینکه ظرفیت خالی پتروشیمی ها در سال 1400 27 درصد، در سال 1401 24 درصد و در سال گذشته 21 درصد بوده است، تصریح کرد: با همکاری یکپارچه همه هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی و همچنین ما به طور جدی در حال رفع موانع تولید هستیم. شرکت های ملی پالایش و پخش فرآورده های نفت، گاز و فرآورده های نفتی.
وی تاکید کرد: یکی از عواملی که حمل و نقل و صادرات پایدار را تسهیل می کند، تشکیل کنسرسیوم های حمل و نقل است که پتروشیمی زاگرس و کاوه تجربیات موفقی در این زمینه داشته اند.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سوآپ برق توسط شرکت های پتروشیمی اشاره کرد و گفت: شرکت های پتروشیمی به طور متوسط 204 مگاوات ساعت برق از طریق شبکه سراسری دریافت می کنند و مازاد برق تولیدی شرکت های پتروشیمی نیز می باشد. برای ادامه تولید با شبکه سراسری معاوضه شد.
چگانی تصریح کرد: مجتمع های زیرمجموعه هلدینگ باختر 105 مگاوات ساعت ظرفیت تولید برق ایجاد کرده و در تامین برق مستقل شده اند و 100 مگاوات ساعت دیگر نیز در مراحل مطالعاتی و پیمانکاری دارند.
گفتگو در مورد این post