به گزارش بازار، مصطفی رجبی مشهدی ادامه داد: به منظور تامین برق پایدار در تابستان، بخش های مختلفی در طرح های مدیریت مصرف مشارکت می کنند، به عنوان مثال برای بخش های خانوار مشوق هایی در نظر گرفته شده است.
وی تغییر ساعت کاری ادارات را یکی از راهکارهای مدیریت بار شبکه در تابستان عنوان کرد و افزود: از آنجایی که تعیین و تنظیم ساعت کاری ادارات بر عهده هیات وزیران است، با ساعت کاری ادارات از 15 خرداد تا 24 شهریور از ساعت 6 صبح الی 13 به تصویب دولت می باشد.
به گفته وی، این طرح سال گذشته نیز با تاکید رئیس جمهور مبنی بر راه اندازی مترو، مهدکودک ها و شناورسازی صبح زود برای کارکنان دارای فرزند خردسال اجرا شد و بر اساس بررسی های انجام شده رضایت نسبی کارکنان و سایر ادارات را به دست آورد. انجام شده. .
مدیرعامل توانیر یادآور شد: با توجه به خاموش شدن دستگاه های سرمایشی در ادارات، اجرای این طرح در سال گذشته باعث صرفه جویی 850 مگاواتی در مصرف برق شد که معادل مصرف دو یا سه استان کشور بود.
رجبی مشهدی همچنین گفت: بر اساس این مصوبه مقرر شده است که دستگاه های سرمایشی در ادارات مستقر در آب و هوای معتدل کشور یک ساعت زودتر از پایان کار و در مناطق گرمسیر همزمان با پایان کار خاموش شوند. پایان ساعت کاری
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح برق پایدار برای همه مشترکان تامین شود و صرفه جویی حاصل از آن به بخش تولید اختصاص یابد.
سخنگوی صنعت برق درباره نحوه نظارت بر اجرای این طرح، هدف گذاری در سال جاری برای صرفه جویی از اجرای این طرح را حدود 1500 مگاوات عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 80 درصد ادارات دارای مجهز به کنتورهای هوشمند و ادارات بقیه تا شروع فصل پیک به این نوع کنتورها مجهز خواهند شد.
رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه هیئت وزیران ادارات باید در ساعات کاری 30 درصد و پس از پایان ساعت 60 درصد هزینه های خود را کاهش دهند، یادآور شد: با نصب کنتورهای هوشمند، مصرف برق ادارات کاهش می یابد. قابل کنترل است و در صورت عدم رعایت الزامات مندرج در مصوبه از سوی ادارات، شرکت های توزیع می توانند این موضوع را رصد، پیگیری و کنترل کنند.
گفتگو در مورد این post