به گزارش بازار، فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت گفت: شهرک ها و نواحی صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی بستر مورد نیاز برای استقرار واحدهای تولید برق در مقیاس کوچک از منابع تجدیدپذیر را فراهم می کند و این سیاست در راستای رفع مشکلات است. چالش ها و عدم تعادل در تولید و مصرف برق». در کشور است. در این راستا 96 مجوز با ظرفیت 47 مگاوات شهرک های صنعتی خورشیدی تخصصی صادر شده که 19 مگاوات آن به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به مهمترین اقدامات برای افزایش ظرفیت تولید برق در کشور اشاره کرد و ادامه داد: احداث نیروگاه خورشیدی در پشت بام سولههای واحدهای صنعتی، اراضی واگذار نشده در شهرکهای موجود و مناطق، و احداث شهرک های صنعتی تخصصی خورشیدی در این راستا. در دستور کار قرار گرفت تا انجام و پیگیری شود.
مقیمی تصریح کرد: در این راستا اولین شهرک صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی شال قزوین با مساحت 785 هکتار و پیش بینی تولید 220 مگاوات برق آغاز شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه ریزی برای ایجاد 21 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در 8 استان قزوین، کرمان، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی، فارس، بوشهر و کردستان انجام شده است.
مقیمی خاطرنشان کرد: همچنین احداث 4 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی در استان های قزوین و کرمان اجرا شده و 115 ناحیه خورشیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی موجود به مساحت 5137 هکتار جانمایی شده است. مجموعه این اقدامات بر تامین برق تاثیر دارد. دارای واحدهای صنعتی پایدار و توسعه انرژی های تجدیدپذیر است.
گفتگو در مورد این post