به گزارش بازار، سید امیر سیاح با اشاره به آخرین وضعیت صدور مجوز الکترونیکی بدون نیاز به عبور از درگاه ملی مجوز، صدور شناسه های منحصر به فرد و تبدیل پروانه های کاغذی به مجوزهای الکترونیکی و قابل رهگیری، تاکید کرد: اکنون تمامی پروانه های کسب و کار تبدیل شده است. به شناسههای منحصربهفرد تبدیل شدهاند و تا پایان سال 1402، طبق قانون، همه مجوزهای کاغذی باید به شناسههای منحصربهفرد تبدیل میشدند.
وی بیان کرد: در این زمینه نظارت مستمر انجام می شود تا مجوزی خارج از مسیر این دروازه صادر نشود چرا که طبق قانون صدور مجوز خارج از این مسیر قانونی نیست.
رئیس مرکز ملی پایش و بهبود فضای کسب و کار تصریح کرد: به جای اینکه بخواهیم دستاورد این کار را با اعداد و ارقام بیان کنیم، باید آن را از چشم افرادی ببینیم که توانسته اند به آرزوی خود برسند. مجوز کسب و کار از طریق این مسیر. و آن جوان فعالی که توانست کسب و کار خود را راه اندازی کند. ماهیگیری که موانعش از روی پایش برداشته شده است.
سیاح، تسهیل در صدور مجوزها و تبدیل پروانه کسب به شناسه منحصر به فرد قابل ردیابی را موجب شفافیت و نظارت همه فعالیت های اقتصادی دانست و تاکید کرد: با این روند شفاف سازی و نظارت پذیری، اقتصاد زیرزمینی برچیده می شود.
طرح تسهیل در صدور پروانه کسب یکی از مهمترین اقدامات برای رفع مشکلاتی از جمله سردرگمی سیستم صدور مجوز کشور، عدم اتصال مراجع صدور مجوز به درگاه ملی مجوز، عدم شفافیت شرایط، اسناد و مدارک است. ، استعلام، زمان و هزینه صدور پروانه کسب، عدم تفکیک مجوزها بر اساس ثبت و تایید، عدم امکان نظارت و ارزیابی عملکرد مراجع صدور مجوز، وجود مشکلات فراوان در فرآیند صدور پروانه زمینی وجود استعلام های پیچیده، متعدد و غیرشفاف بین مراجع در فرآیند صدور مجوز، وجود قوانین، مقررات و رویه های متعددی که موجب اخلال در کسب و کار می شود. و … از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی در دولت سیزدهم با جدیت پیگیری شد.
در این راستا مقررات زدایی از طریق اصلاح و حذف قوانین و مقررات مخل کسب و کار، توسعه و تکمیل پورتال ملی مجوزها، رقابتی و قابل پیش بینی اقتصاد و صدور مجوزهای زمینی با اجرای مصوبه انجام شده است. لایه های اطلاعات مکانی و دریافت پاسخ آنلاین به استعلام زمین از پورتال ملی مجوز. .
گفتگو در مورد این post