به گزارش بازار، مهرداد بذرپاش امروز هفتم اسفندماه درباره جزئیات مصوبات جلسه شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده ای که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، توضیح داد: پنجمین جلسه شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده ای برگزار شد. شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور به ریاست معاون رئیس جمهور ابتدا جلسه ای با حضور رئیس جمهور و با حضور وزرای ذیربط و سایر مسئولان دست اندرکار حوزه حمل و نقل تشکیل و آخرین وضعیت سازمان حمل و نقل کشور برگزار شد. راه ها و اجرای طرح های نوروزی ادارات مختلف بررسی شد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بیش از 200 هزار نفر در شبکه حمل و نقل کشور فعال هستند، افزود: در طرح نوروزی به غیر از حوزه های مواصلاتی وزارت راه و شهرسازی، اورژانس، هلال احمر. و پلیس راهنمایی و رانندگی نیز در حال خدمت رسانی به مسافران است. ایام نوروز است که گزارشی از این مناطق در جلسه ارائه شد.
به گزارش بازرپاش، تصادفات جاده ای در سال 1402 نسبت به سال 1401، بررسی سایر مولفه های حمل و نقل، عملکرد استان ها در کاهش تلفات جاده ای و همچنین آمار بیشترین تلفات در جاده های استان های سراسر کشور در جلسه شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور .
وی در خصوص تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه گفت: دو راهکار ایمنی و کاهش تلفات جاده ای در دستور کار شورای عالی حمل و نقل قرار دارد که شامل راهکار ایمنی و راهبرد آسایش و آرامش مسافران است. در بخش ایمنی نیز اصلاح نقاط حادثه خیز در دستور کار قرار گرفت. در ابتدای سال جاری که جلسه شورای عالی تشکیل شد، مقرر شد 878 نکته از تفاهم نامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا حل شود که تعداد قابل توجهی از آنها حل شده است. و بقیه نکات در سال آینده حل خواهد شد.
ناوگان عمومی بین شهری در سال آینده توسعه می یابد
عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: در حوزه ایمنی برنامه توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را داریم.
بازرپاش با اشاره به اینکه در حوزه اتوبوسرانی کمبودهایی وجود دارد، تصریح کرد: کارگروهی با دستور معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد و قرار شد در سال آینده از تمام ظرفیت داخلی و همچنین واردات استفاده کنیم تا تامین شود. اتوبوس های بین شهری بودن
5 هزار اتوبوس بین شهری برای سال جدید تامین می شود
وی تاکید کرد: در این جلسه تاکید شد که بانک مرکزی ارز واردات اتوبوس را تخصیص دهد و مقرر شد این امر با کمک بانک مرکزی انجام شود و شبکه بانکی نیز به تسهیل این امر کمک کند. بخش هدف گذاری برای تامین اتوبوس های درون شهری برای سال آینده معادل 5 هزار وسیله نقلیه است.
بذرپاش با یادآوری اینکه امسال و سال گذشته عرضه تراکتور رشد خوبی داشته است، گفت: امسال و سال گذشته تعداد تراکتور در حوزه ناوگان تجاری به رقم خوبی رسید و قرار است در سال آینده اتوبوس عرضه شود. همچنین.”
وزیر راه و شهرسازی گفت: با تصویب معاون اول رئیس جمهور مقرر شد در سال آینده در بیمه ها برای تامین اتوبوس سرمایه گذاری شود و بیمه خسارت بدنه در تامین مالی سایر بخش ها فعال شود تا در سال آینده سفرهای امن تری با تصادفات کمتر خواهیم داشت.
گفتگو در مورد این post