به گزارش بازار، احسان حیدری سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران شامگاه جمعه 26 فروردین 1403 در محفل انس با قرآن کریم و تجلیل از خانواده این مدافع در گفت و گو با خبرنگار ایسنا حرم «مهدی خوش آمدی».
حیدری با اشاره به راه اندازی سازمان بیمه مهاجرت تصریح کرد: هدف از تاسیس این سازمان ارائه خدمات مناسب به مهاجران مجاز در جمهوری اسلامی ایران است.
سرپرست اداره کل اتباع خارجی و امور مهاجرین استانداری تهران گفت: مهاجران به دو دسته مجاز و غیرمجاز تقسیم می شوند.
وی ادامه داد: تکلیف مهاجران غیرقانونی مشخص شده و در صورت ورود غیرقانونی به کشور، دولت جمهوری اسلامی ایران هیچ گونه خدمات رفاهی برای این قشر ارائه نکرده است و باید از کشور خارج شوند.
حیدری تصریح کرد: مهاجرانی که مدرک ندارند بدون تردید به کشور خود بازگردند.
وی گفت: بر اساس مصوبات ستاد کشوری استان تهران در صورت به کارگیری افراد غیرمجاز در مشاغل، طبق قانون و با کارفرما برابر قوانین برخورد می شود.
حیدری ادامه داد: در زمینه مهاجران مجاز اینگونه نیست و سیستم در حال کار است و سعی دارد به این افراد که پتانسیل بالایی دارند خدمات ارائه کند.
سرپرست اداره کل اتباع خارجی و امور مهاجرین استانداری تهران تصریح کرد: مهاجرانی در داخل ایران هستند و به عنوان مهاجران مجاز شناخته می شوند و بیش از 40 سال است که در داخل ایران زندگی می کنند.
این مسئول گفت: موج اول مهاجرت پس از حمله شوروی به افغانستان اتفاق افتاد و ایران در میزبانی از مهاجران در داخل کشور موفق بوده و موج دوم در زمان طالبان اتفاق افتاد.
وی افزود: تعدادی از این مهاجران ثبت نام شده و دارای گرین کارت و برگ سبز هستند و عملا با اتباع ایرانی اختلاط کرده اند و ما موضعی نسبت به آنها نداریم.
وی با اشاره به راه اندازی سازمان ملی هجرت و خدمات مختلفی که در حال ارائه است، گفت: اولین برنامه صدور کارت هوشمند برای مهاجران است.
این مسئول با اشاره به تخلفات موجود در اسناد ملی پوشان گفت: در مدارک تخلفاتی وجود دارد که در حال رفع آن هستیم تا همه مدارک ملی پوشان یک سند شود و همه آنها دارای کد یکتا باشند.
وی از ثبت نام ملی پوشان در مدارس گفت و تصریح کرد: ثبت نام دانش آموزی اتباع حدود 170 هزار دانش آموز در استان تهران بوده که در مدارس مشغول به تحصیل هستند.
رئیس اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران از دستورالعمل های سازمان مهاجرتی کشور خبر داد و افزود: ملاک عمل، رهنمودهایی است که سازمان ملی مهاجرت برای مهاجران در نظر گرفته است که متأسفانه به محلی برای کلاهبرداری و سوء استفاده تبدیل شده است. توسط برخی افراد که از ترفندهای مختلف استفاده می کنند. زنگ می زنند، پیامک می دهند که کارتت سوخته است.
وی ادامه داد: ملاک عمل فقط دفتر کفالت و سازمان هجرت کشور و اداره کل اتباع استان تهران و وزارت کشور است که اطلاع رسانی و خدمات رسانی می کنند.
این مسئول در پاسخ به خبرنگار ایسنا، درباره برخورد نامناسب با برخی دفاتر کفالت گفت: اداره اتباع، افراد، همکاران و دفاتر کفالت اجازه برخورد نامناسب با مهاجران را ندارند و در صورت گزارش و ارائه مستندات به شدت با آنها برخورد خواهد شد. برخورد کرد.
حیدری ادامه داد: قرار نیست یک نفر بیاید خودسرانه عمل کند و کل خدمات نظام را زیر سوال ببرد و سال گذشته یکی دو دفتر ضامن را به خاطر این موضوع تعطیل کردیم.
سرپرست اداره کل اتباع خارجی و امور مهاجرین استانداری تهران تصریح کرد: نظارت بر دفاتر ضامن در شهرستان های استان تهران را بر عهده داریم و در صورت نیاز با آنها برخورد قانونی می کنیم.
حیدری در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به تعداد زیاد فرزندان اتباع خارجی می توان مدارس جداگانه ای در نظر گرفت؟ وی تصریح کرد: ما به دلایل مختلف طرفدار تفکیک مدارس برای فرزندان اتباع نیستیم و اگر اینطور است باید مراجع بالاتر تصمیم بگیرند.
سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران در پایان گفت: آن دسته از مدارس خودگردان که دارای مجوز هستند می توانند به کار خود ادامه دهند و با مدارسی که مجوز ندارند برابر قانون برخورد می شود. .
گفتگو در مورد این post