به گزارش بازار، شب گذشته در شب میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام) جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب پارسی با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
در این دیدار 40 شاعر جوان و پیشکسوت به قرائت اشعار خود در موضوعات مختلف مذهبی، اجتماعی و سیاسی پرداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای پس از شعرخوانی شاعران، با ابراز خرسندی از پیشرفت مستمر و اوج گیری شعر فارسی، شعر را رسانه ای مهم و تأثیرگذار در عصر جنگ رسانه ای خواندند و گفتند: در این عرصه باید از میراث کم نظیر شعر فارسی استفاده کرد. شعر و ادبیات فارسی به عنوان یک رسانه. باید قدرتمند، مؤثر و نافذ به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد و پیام های دین و تمدن و ایرانی بودن و ایستادگی و شجاعت به افکار عمومی جهان منتقل شود.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: البته شرط اثرگذاری رسانه شعر، کیفیت هنری آن است و کیفیت هنری نیز در گرو «کلمات محکم و محکم»، «مضمون یابی» و «کیفیت بیان» است. موضوع”.
حضرت آیتالله خامنهای، انتخاب پیام مناسب و خبرجو را شرط اثربخشی و ماندگاری شعر خواندند و گفتند: رسانه شعر باید پیام «دین و اخلاق»، «تمدن» و «ایرانیگرایی» را منتقل کند.
وی پیام ایستادگی دلیرانه ملت ایران در برابر ظلم و زیاده خواهی ظالمان جهانی و مظاهر آن یعنی آمریکا و صهیونیست ها را از جمله پیام های ممتاز و قابل انتقال دانست و خاطرنشان کرد: برای مردم جهان مهم و هیجان انگیز است. جهانی که نمونه هایی از استقبال از این مواضع در سفرهای خارجی روسای جمهور و سخنرانی آنها در مجامع عمومی وجود داشته است.
حضرت آیتالله خامنهای، دیدار سالانه با شاعران را دیداری خوب و پربرکت خواندند، اما تأکید کردند: این دیدار نباید یک دیدار زینتی باشد، بلکه لازم است ادامه یابد و با پیگیری مطالبی که در آن ارائه میشود، اطمینان حاصل شود. اهداف و اهداف مورد نظر در زمینه ارتقاء. کمک شعر
وی در ادامه توصیه هایی به شاعران و دست اندرکاران شعر و ادب فارسی کرد و در اولین توصیه با اشاره به ضعف ترجمه و ترجمه اشعار خوب و قوی فارسی به زبان های دیگر گفت: شعر خوب باید در معرض دید مردم قرار گیرد. افکار عمومی جهان، پس نهضت ترجمه باید ایجاد شود تا اشعاری با نثر منظوم، رسا و قوی در اختیار دیگران قرار گیرد که این کار مهم و دشواری است، کار دولت.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر ضرورت آشنایی با شعر از کودکی تا نوجوانی و جوانی، گنجاندن شعرهای بیشتر در کتابهای درسی را وظیفهی وزارت آموزش و پرورش دانستند و آن را بخشی از ابزارهای انتقال تمدن، فرهنگ و دانش دانستند.
«تقویت حافظه ادبی مردم و ایجاد خلاقیت در ذهن جوانان در استفاده صحیح از اشعار و تأکید بر مطالعه و عبرت گرفتن از آثار شعری شاعران برجسته، دو توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنه ای بود.
وی با ابراز تاسف از اینکه زبان فارسی با هجوم واژه های بیگانه مظلوم واقع شده است، در توصیه ای دیگر بر حفظ این زبان منعطف و قابل گسترش تاکید کرد و گفت: در مقابل این هجمه واژه های معادل فارسی که گاه بسیار زیباتر هستند. و استفاده از آنها آسانتر است و با کاهش کلمات بیگانه، بر خلوص زبان فارسی افزوده می شود.
در ابتدای این دیدار جمعی از شاعران اشعار خود را که در قالب کتاب منتشر شده بود به رهبر انقلاب معرفی کردند.
از جمله اشعاری که در این جلسه خوانده شد، اشعاری در وصف امام حسن مجتبی (علیه السلام) و امام زمان (عج) در وصف مظلومیت مردم غزه به ویژه زنان و کودکان، مدح و ستایش «پدران» است. و مادران» و همچنین برخی مسائل سیاسی و اجتماعی. بود.
در ابتدای این دیدار نماز مغرب و عشا به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
گفتگو در مورد این post