بازار؛ گروه استان ها: آرزوی بیش از دو دهه ای مازندران برای ایجاد منطقه آزاد از سال گذشته محقق شد و اکنون مردم استان منتظرند تا چگونه از این پنجره جدید برای توسعه اقتصادی و جهش تولید در استان استفاده شود.
تاریخچه مناطق آزاد در کشور با وجود همه موفقیت ها و موفقیت ها چندان درخشان و شاد نیست و اغلب از این مناطق به عنوان محلی برای واردات خودروهای لوکس یا کالاهای مختلف یاد می شود و با وجود شرایط متولیان و مجریان وعده ترسیم و تحقق منطقه ای جدید جدا از سایر مناطق آزاد کشور در مازندران را داده اند.
تشکیل سه نقطه جدید برای اولین بار در تاریخ مناطق آزاد کشور نوید منطقه جدیدی را در مازندران می دهد و با این نمونه جدید و تصویب سه نقطه، مجلس و دولت در حوزه آزاد سنت شکنی کردند. مناطق
با توجه به نامگذاری سال جاری بر اساس جهش تولید با مشارکت مردم، کارشناسان و کارشناسان اقتصادی نقش منطقه آزاد را در اجرای این شعار محوری و استفاده از ظرفیت های مختلف برای تحقق آن را برجسته و برجسته توصیف می کنند. مهم.
منطقه آزاد مانند تبدیل زمین کشاورزی به گلخانه است
حسین وقت کش، کارشناس اقتصادی مازندران با بیان اینکه برنامه های اقتصادی منطقه آزاد تکان دهنده و تحول آفرین است، افزود: منطقه آزاد مانند زمین کشاورزی است که وقتی گلخانه می شود ارزش افزوده محصولات آن 10 برابر می شود. .
یک کارشناس اقتصادی: این طرح ها دارای مزایا و مزایایی است که 70 درصد اقتصاد استان را شامل می شود و این اقتصاد بر مبنای تولید صادرات محور کار می کند و دروازه انتقال پول از درآمدهای ارزی صادرات است.
وی در گفت و گو با خبرنگار بازار، ایجاد دهکده لجستیکی و صندوق فرابورس در منطقه آزاد تجاری را یکی از برنامه های تحول آفرین برای توسعه اقتصاد استان برشمرد و گفت: این طرح ها دارای مزایای و مزایایی است. مزایایی که 70 درصد اقتصاد استان را پوشش می دهد. و این اقتصاد بر اساس تولید صادرات محور کار می کند و دروازه بازگشت پول حاصل از سود ارزی صادرات است.
وی با بیان اینکه آنچه کمی نگران کننده است این است که چند درصد از صنایع مازندران توانایی حضور در این عرصه را دارند، افزود: صنایعی که می توانند تولید و صادرات در سطح جهانی به کشورهای شمال آسیا داشته باشند و باید در این عرصه باشند. برنامه ریزی شود
مازندران با اجرای منطقه آزاد در تلاش است عقب ماندگی های چند دهه در عرصه های مختلف را جبران کند و متولیان امر تاکید دارند که این منطقه باید محلی برای صادرات باشد تا واردات.
منطقه آزاد مازندران محل صادرات محصولات است
حسن خیریان پور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان اینکه مازندران در زمینه صادرات محصولات کشاورزی و تامین نیازهای کشور در بین استان ها پیشتاز است از صادرات شش میلیارد دلاری انواع محصولات در سال گذشته خبر داد و گفت: مازندران در بین استان ها پیشتاز است. منطقه آزاد باید محلی برای صادرات محصولات و واردات کالاهای اساسی باشد.
وی در گفت و گو با خبرنگار بازار گفت: مازندران با ایجاد منطقه آزاد در تلاش است عقب ماندگی خود را در عرصه های مختلف جبران کند و این منطقه باید محلی برای جهش تولید محصولات اساسی صادراتی و از این رو منطقه آزاد باشد. استان نسبت به سایر مناطق جلوه ای خاص و متفاوت دارد.
اگرچه تصویب سه نقطه منطقه آزاد الگویی جدید در اقتصاد این مناطق ایجاد کرده است، اما برخی کارشناسان در خصوص ارائه مدل مالی و سخت افزاری و نرم افزاری آن بحث هایی را مطرح کرده اند.
سید مجتبی رضوی رئیس خانه صمت مازندران با بیان اینکه باید با افزایش صادرات و یا جذب سرمایه گذار خارجی و انتقال فناوری از طریق مناطق آزاد به استان به توسعه و رشد تولید کمک کرد، افزود: از سوی دیگر باید از این امر پرهیز کرد. تاثیر جلوگیری از مدیریت در ساختار مناطق آزاد.
رئیس خانه صمت مازندران: مناطق آزاد مزیت های مختلفی دارند و مازندران تاکنون از آن محروم بوده است و باید برای رهایی از بیماری اقتصادی و ارائه الگوی مالی مناسب برای الگوی ویژه منطقه آزاد برنامه ریزی شود. استان.
وی افزود: مناطق آزاد مزیت های مختلفی دارند و مازندران تاکنون از آن محروم بوده است و باید برای رهایی از بیماری اقتصادی و ارائه الگوی مالی مناسب برای الگوی ویژه منطقه آزاد در استان برنامه ریزی کرد.
حجت الاسلام مجیدرضا فولادی، مدیرعامل منطقه آزاد مازندران نیز گفت: به دنبال مردمی شدن اقتصاد در منطقه آزاد مازندران هستیم و از مردم می خواهیم در منافع منطقه آزاد سهیم باشند.
مدیرعامل منطقه آزاد مازندران ادامه داد: به دنبال تولید و اشتغال هزاران جوان جویای کار در منطقه آزاد هستیم و با راه اندازی دهکده لجستیکی به دنبال اتصال کریدور شمال به جنوب هستیم.
وی ادامه داد: در منطقه آزاد به دنبال ایجاد صندوق فرابورس به نفع عموم مردم استان و به دنبال رشد اقتصادی با محوریت صادرات 100 درصدی هستیم.
وی ارائه الگوی مالی مناسب برای الگوی ویژه منطقه آزاد در استان را مهم عنوان کرد.
به گزارش بازار، منطقه آزاد تجاری-صنعتی مازندران؛ با رویکرد ترانزیتی، صنایع هایتک و گردشگری نقش مهمی در افزایش ارتباط با کشورهای منطقه دارند. بازار هدف این منطقه در استان مازندران بازار بزرگ کشورهای مشترک المنافع در قفقاز و آسیای مرکزی است و توجه جدی به اقلام وارداتی آنها برای تولید در منطقه و صادرات به همین کشورها می تواند استان مازندران را به وضعیت قابل توجهی برساند. رشد اقتصادی. به ویژه اینکه مازندران به عنوان قطب کشاورزی و صنعتی کشور با سه بندر مهم امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار و قرار گرفتن در موقعیت استراتژیک جغرافیایی و با توجه به دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم در احیای کریدور شمال به جنوب می تواند به عنوان یک بندر مهم تلقی شود. رونق در بخش تجارت به دروازه صادرات کشور تبدیل شود.
گفتگو در مورد این post