به گزارش بازار، سید ابراهیم رئیسی روز دوشنبه 15 فروردین 1403 در جلسه مدیران و کارگزاران دولت مردمی که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: باید نگاه تحول آفرین داشته باشیم و از وضعیت موجود به سمت مطلوب حرکت کنیم. وضعیت. برای خدمت باید به نیازهای امروز کشور و ظرفیت هایی که برای رفع نیازها وجود دارد نگاه کرد.
وی با طرح این سوال که آیا این تلاش را باید به حجم تلاش هایی که باید انجام داد اضافه کرد؟ وی گفت: باید به آنچه پیش روی ماست و نمی خواهیم کشور رشد کند نگاه کنیم. آنها نمی خواهند کشور رشد کند و به اوج برسد. با نگاه به این موارد، باید مروری بر خود و تلاشمان داشته باشیم. بنابراین این نگاه تحول آفرین است، نگاه به وضعیت موجود و تلاش برای رسیدن به وضعیت مطلوب.
رئیس جمهور تاکید کرد: احترام به مردم و کرامت انسانی در به تعویق انداختن کار نیست، احترام به مردم کار امروز را به فردا نینداختن، تسهیل و تسریع و احترام به امور مردم باید در سازمان های اداری انجام شود، مردم باید رضایت داشته باشند. سازمان های اداری».
وی در ادامه گفت: شرط استحاله این است که شرایط سنجیده شود. باید ظرفیت ها را در نظر گرفت تا فردا «ای کاش» نداشته باشیم. نگاه دقیق و عمیق ایجاب می کند که اکنون به همه شرایط توجه کنیم تا کاری که باید انجام شود در زمان خودش انجام شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه زمان، نیاز و شناخت ظرفیت برای یک مسئول بسیار مهم است، افزود: تکمیل پروژه های نیمه تمام که از اولویت های دولت است در این راستا برای جبران عقب ماندگی ها است.
آیت الله رئیسی در ادامه گفت: حرکت باید حرکتی جهادی باشد، لازمه حرکت جهادی این است که سریع کارها را سر و سامان دهیم. باید ببینیم که آنها نمی خواهند ما پیشرفت کنیم و رشد کنیم.
وی افزود: دشمن در تلاش است تا جمهوری اسلامی را در همه عرصه ها موفق نکند، اما خداوند به برکت اخلاص مردم، روح خانواده شهدا و رهنمودهای معظم له، کشور را عنایت فرموده تا به جلو حرکت کند. رهبر فرزانه.”
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه رضایت خداوند بسیار مهم است، ادامه داد: رضایت مردم زیربنای رضایت خداوند است. کار باید به گونه ای انجام شود که رضایت مردم تامین شود، بنابراین مردمی شدن یعنی تسهیل و تسریع حضور مردم در عرصه های مختلف.
آیت الله رئیسی ادامه داد: خدمت به مردم یکی از سکوهای پرش و تقرب به خداست. خداوند متعال با خدمت به مردم زمینه را فراهم کرده تا به قرب الهی برسیم. در روایات، برای تقرب به پروردگار پس از انجام واجبات و ترک محرمات، راهی بهتر از گره گشایی از زندگی مردم نیست.
وی افزود: رمز موفقیت در کار پیگیری است، از پیگیری غافل نشوید، با یک دستور مشکل حل نمی شود، تا کار انجام نشود یعنی کاری انجام نشده است.
رئیس جمهور ادامه داد: رهبر انقلاب در سخنان ابتدای سال خود به تفاهم نامه ها اشاره کردند و گفتند که تفاهم نامه های زیادی امضا شده است اما این هیچ فایده ای ندارد مگر اینکه تبدیل به عمل شود. این نکته حکیمانه باید چراغی برای دولت ها باشد.
آیت الله رئیسی گفت: در جنگ تلفیقی علیه جمهوری اسلامی، حرکت جهادی با نگاه به حل مشکل، همکاری همه نهادها و دست اندرکاران را می طلبد، آنچه آقای مخبر مطرح کردند، قطعاً جلسه ای را به حل مشکل اختصاص خواهم داد. سفرهای استانی من.» این کار به صورت نمادین انجام می شود تا مشخص شود دستگاه ها نیز باید به همین شکل حرکت کنند و مشکل را حل کنند.
وی با بیان اینکه باید مشکل را پیدا کنید، راه حلی برای آن پیدا کنید و با همفکری و همفکری آن را حل کنید، تصریح کرد: من به سلسله مراتب اداری اعتقاد دارم، همه باید به آن ایمان داشته باشیم تا کارها درست انجام شود، اما در استان ها کار این است. روی زمین انجام شد این درست نیست که منتظر بمانیم تا جواب از مرکز بیاید. استان ها اختیارات زیادی برای حل مشکلات دارند.
رئیس جمهور ادامه داد: آنچه امروز پیش روی ماست شعار سال و فرمان رهبری است، شعار سال بر اساس نیازهای جدی کشور است و شعارها با توجه به نیاز کشور در اولویت اعلام می شود. و امروزه اقتصاد یک موضوع محوری است و در اقتصاد مبتنی بر تولید است و تولید باید جهشهایی را دنبال کند. هر عملی به نام جهش نیست، باید با سرعت بالا انجام شود و بهبود قابل توجهی انجام شود.
وی گفت: تولید باید جهشی باشد و از همه بخش ها حمایت شود. با توجه به ظرفیت ها و نیروی انسانی کارآمد کشور، این کار قطعا امکان پذیر است و نیاز به مدیریت جدی و حرکت جهادی دارد.
آیت الله رئیسی افزود: همه موانع تولید باید برداشته شود. قوانین لازم نیز وجود دارد. ما قوانینی داریم که به کشور در جهت شتاب اقتصادی کمک می کند. یکی از قوانین خوب، قانون رفع موانع تولید است که باید اجرا شود.
رئیس جمهور ادامه داد: باید کار برای بخش خصوصی و مردم آسان شود. مردم آماده تلاش هستند و دولت باید موانع را از سر راه تولید، فعالان اقتصادی و بخش خصوصی بردارد.
وی در ادامه خطاب به مسئولان نهادهای مختلف تاکید کرد: از امروز باید ماموریت سازمانی خود را مرور کنید و ببینید چه راهکارهایی برای نقش آفرینی افراد در سازمان و ماموریت شما وجود دارد. مردمیسازی و مشارکت مردم در عرصه اقتصادی باید با جدیت دنبال شود و در واقعیت تحقق یابد، به مردم بستر داده شود.
آیت الله رئیسی گفت: ارتباط با نخبگان همواره مورد تاکید بوده است اما باز هم می گویم همه مدیران در سطوح مختلف باید در حوزه رسالت خود با جامعه نخبگانی ارتباط برقرار کنند. ملاقات با نخبگان و کارشناسان بسیار مهم است زیرا نظرات آنها می تواند موثر باشد.
وی با بیان اینکه فعال سازی سامانه های جامع اطلاعاتی به دسترسی آسان به آمار و اطلاعات، ارقام و خلاصه کمک می کند، افزود: توسعه دولت هوشمند به سرعت بخشیدن به کار کمک می کند و به شفافیت و پیشگیری از فساد کمک می کند. یکی از زمینه هایی که می تواند در مبارزه با فساد کمک کند، توسعه سیستم های اطلاعاتی است.
رئیس جمهور ادامه داد: سیاست داخلی و سیاست خارجی دو بال برای کمک به جهش تولید هستند، سیاست داخلی و سیاست خارجی باید به جهش تولید کمک کند و همه بخش های خارج از کشور باید در خدمت به ثمر نشستن این شعار باشند. هر کشوری در اقتصاد به رتبه ای رسیده است، بخش های خارجی آن به بخش داخلی کمک کرده است.
گفتگو در مورد این post