مسعود ایرانی در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهار داشت: یکی از ظرفیت های بکر استان اردبیل حوزه معدن و توسعه صنایع مرتبط با مواد معدنی است که به راحتی می توان از آن در تحول اقتصادی استان اردبیل استفاده کرد.
وی تصریح کرد: 180 پروانه معدنی در استان صادر شده که 120 مورد آن فعال است و 366 حوزه معدنی استان اردبیل در قالب 2 مزایده برگزار شده در آستانه واگذاری به بخش خصوصی است.
بیشترین پتانسیل معدنی استان در بخش مصالح ساختمانی و سنگ های تزئینی است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: تا پایان اردیبهشت ماه شاهد تعیین تکلیف این حوزه های معدنی در استان خواهیم بود و در کنار آن تلاش می کنیم 558 بلوک معدنی و 2 پهنه معدنی به دست آوریم. در مشگین شهر، خلخال و کوثر». را نیز فعال و تنظیم کنید.
ایرانی افزود: در استان معادن فلزات گرانبها و غیرفلزات داریم که فعالیت این معادن زمینه اشتغال 1242 نفر را فراهم کرده است که از جمله این مواد معدنی ارزشمند می توان به مس، طلا و مولیبدن اشاره کرد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: بیشترین ظرفیت معدنی استان در بخش مصالح ساختمانی و سنگ های تزئینی است و در کنار آن پلی متال یکی از محصولات معدنی ارزشمند قابل استخراج است.
حذف ایمیدرو از معادن اردبیل
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل افزود: ایمیدرو در سال های گذشته 6 حوزه معدنی استان را مسکوت و بلاتکلیف نگه داشته بود. به من
ایرانی بیان کرد: با توجه به اینکه مسئولان ایمیدرو معتقدند در استان اردبیل هیچ ماده معدنی با ارزشی به جز ماسه وجود ندارد، در پنج منطقه معدنی نسبت به حذف آنها اقدام کردیم و به زودی منطقه ششم را از دست آنها خارج خواهیم کرد. ما خواهیم کرد
وی به وجود 370 میلیون تن ذخایر معدنی در صاحب دیوان مشگین شهر اشاره کرد و ادامه داد: در منطقه سالوات نیز ایمیدرو تمایلی به آزادسازی منطقه معدنی نداشت، اما به سرعت سعی کردیم آنها را از این منطقه خارج کنیم.
52 پروانه فرآوری مواد معدنی غیرفلزی صادر شده است
ایرانی حضور سرمایه گذاران جدید برای فعال سازی استخراج ذخایر معدنی و فرآوری آن را یادآور شد و تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است که از برداشت های غیرمجاز مواد معدنی جلوگیری کنیم و حقوق دولت در استخراج معادن حفظ شود.
وی گفت: در سال جاری 24 میلیارد تومان از حقوق دولتی معادن وصول شده است که 40 درصد مبلغ پیش بینی شده است.
ایرانی از صدور 52 پروانه معدنی در سال جاری خبر داد و افزود: 52 پروانه فرآوری مواد معدنی غیرفلزی صادر شده و سرمایه گذاری در این بخش سه هزار میلیارد تومان است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: در میان معادن فلزی استان پنج، معادن آهن و مس وجود دارد که با ذخایر مناسب شاهد اکتشافات خوبی در مشگین شهر هستیم و در کنار آن برداشت های خوبی در سه منطقه در حال انجام است. از مواد آهنی .
مهمترین مشکل و مانع سرمایه گذاری در بخش معدن، وجود تضادهای محلی است
ایرانی به برنامه راهبردی سازمان صمت در قالب شورای معادن و به روز رسانی تجهیزات و امکانات فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: مهمترین مشکل و مانع سرمایه گذاری در حوزه معدن وجود تضادهای محلی است. ، که به معنای واقعی کلمه نگرانی ها و تنگناهایی را ایجاد کرده است.
وی افزود: بهتر است علاوه بر حل معضل تعارض، تفویض اختیارات بیشتری به استان ها در حوزه معدن انجام شود تا بتوانیم در سطح استان تصمیمات موثری اتخاذ کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تصریح کرد: از 10 مورد معرفی سرمایه گذاران حوزه معدن برای دریافت تسهیلات در سطح کشور، تنها یک سرمایه گذار موفق به دریافت تسهیلات شده است و بهتر است در این زمینه چاره ای اندیشیده شود. این رابطه
گفتگو در مورد این post