به گزارش بازار، مهدی هدایت از افزایش 138 درصدی صدور پروانه در تهران خبر داد و با بیان اینکه در سال 1402 تعداد 5800 پلاک فرسوده نوسازی شد، اظهار داشت: با توجه به ضرورت اجرای مصوبه 72 برنامه چهارساله چهارم شهر تهران. شهرداری بر اساس هدف نوسازی سه درصد از پلاک های باقی مانده در بافت فرسوده تهران به تعداد 5505 پلاک در سال جاری بود که با تلاش مناطق و با پیگیری های ماهانه مجدانه محقق شد. از همکاران ما در سازمان نوسازی و از این میان 15 با بیشترین تعداد پلاک و مناطق 18، 17، 14، 13، 7، 16، 10 و 20 به طور کامل به سهم سالانه خود دست یافته است.
به گزارش هدایت، منطقه 12 در زمینه نوسازی بافت های فرسوده به دلیل محدودیت های میراثی در چهار محله آمار قابل قبولی داشته است و با توجه به تحقق 3 درصدی نوسازی شهر تهران بر اساس مصوبه 72 قانون برنامه. ، تا پایان سال 1402 تعداد 73 طرح محلی تهیه و تصویب شده است. امکان سنجی و بازنگری شبکه راه ها به مساحت 6 هزار هکتار و 12 پروژه بازآفرینی به مساحت 3200 هکتار در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار دارد.
هدایت افزود: در سال گذشته طراحی و اجرای پروژه ها و مناطق خدماتی و ساماندهی اماکن عمومی در محدوده طرح های بومی مصوب ده ونک، گلاب دره، سیمین قلعه، کن و فرحزاد در دستور کار نوسازی قرار گرفت. سازمان و نسبت به جذب اعتبار سه هزار و 600 میلیارد ریالی در این حوزه ها هزینه شد.
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، پروژه های بزرگ بازآفرینی از جمله پروژه باغ جاده حضرت فاطمه(س) و پروژه نفرآباد نیز از جمله پروژه هایی هستند که در سال جاری مصوب و وارد فاز اجرایی شدند و تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: آیین نامه سازمان اجرایی طرح محلی حیاط تهران نیز هفته گذشته با 18 رای موافق به تصویب شورای اسلامی شهر تهران رسید و بر اساس این طرح مساحت اسلام آباد و اراضی دره رود اوین درکه واقع در شمال شرقی منطقه ۲ (حدفاصل جنوب مجتمع مسکونی آتی ساز و باغ راه فدک) در زمینی به مساحت ۱۱۷ هکتار ساماندهی می شود.
وی در این خصوص اظهار داشت: بر اساس این طرح برنامه ریزی برای احداث واحدهای مسکونی جبرانی در زمینی به مساحت هفت هکتار در اراضی متعلق به شهرداری برای واگذاری به 501 قطعه مشمول جابجایی و غیره انجام شده است. بخش هایی از این منطقه با غلبه فضای سبز و باز. به گونه ای طراحی می شود که تمرکز فضاهای مسکونی و حمایتی بین پل مدیریت و پل نیایش و فضاهای شمال پل نیایش تا مجتمع مسکونی آینده و جنوب پل مدیریت تا باغ راه فدک باشد. فضاهای پشتیبان گردشگری و گردشگری با غلبه فضاهای سبز خواهند بود و دوباره تبدیل خواهند شد.
هدایت تاکید کرد: برنامه ریزی در این پروژه به گونه ای بوده است که منابع مالی برای اجرای پروژه در خود پروژه دیده شده و اجرای پروژه نیازی به تامین منابع از خارج از پروژه ندارد.
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران؛ بنا به دستور شهردار محترم تهران، «طرح توسعه منطقه جنوب تهران» در مساحتی بیش از ۲ هزار هکتار در دستور کار سازمان نوسازی قرار گرفت. با توجه به مشکلات و چالش های عمده این منطقه و با هدف خروج منطقه از چرخه زوال، فرسودگی و ناکارآمدی، روند تهیه طرح با رویکرد نوسازی و بازسازی شهری و توسعه عادلانه درون زا، زمینه ای است. -محور، نظام مند و در یک کلام دگرگونی در مقیاس ساختار. فضاسازی کلانشهر تهران توسط مشاور منتخب آغاز شده است و امیدواریم در نیمه اول سال آینده شاهد خروجی ها و دستاوردهای بی نظیر و باشکوه این پروژه باشیم.
هدایت اعلام کرد: در راستای تعادل قیمت مسکن و تولید مسکن، عملیات اجرایی بیش از 150 هزار واحد مسکونی ارزان قیمت با رویکرد نوسازی بافت های فرسوده نیز در دستور کار سازمان نوسازی قرار دارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در پایان از افزایش بودجه سال آینده این سازمان خبر داد و گفت: در دوره جدید مدیریت شهری، بودجه سازمان نوسازی از 200 میلیارد تومان به 6 هزار میلیارد افزایش یافته است. تومان در سال 1403.
گفتگو در مورد این post