سومیا شورابی; بازار: فاطمه معظم زاده، کارشناس روانشناسی (رویکرد روانکاوی) ضمن بیان ضرورت روانشناسی در معامله گری اظهار داشت: می توان گفت هرجا که انسانی باشد روانشناسی هم می تواند حرفی برای گفتن داشته باشد. در ابتدا، معامله گران مبتدی فکر می کنند که همه چیز در تجزیه و تحلیل روندها جمع آوری شده است و هر چه بیشتر در این زمینه بیاموزند، موفقیت بیشتری کسب می کنند، اما می بینیم که معامله گران با وجود اینکه قادر به تجزیه و تحلیل هستند، مواردی مانند “بله، به نظر می رسد” می گویند. مثل بازار در حال بالا رفتن است» یا «به نظر می رسد بازار در حال نزول است» و در واقع همین موضوع. که فکر می کرد این اتفاق افتاده است اما هیچ کاری انجام نمی دهد و فقط حرکت بازار را تماشا می کند.
معظم زاده با بیان اینکه بسیاری از افراد با استفاده از مهارت هایی که در دوران رشد آموخته اند زندگی را تجربه می کنند، تصریح کرد: این ها مهارت هایی است که ما را برای زندگی اجتماعی تجهیز می کند، اما این مهارت ها در معامله گری فایده ای ندارد. مانند توانایی کسب نمرات بالا در مدرسه، پیشرفت شغلی، برقراری ارتباط با دیگران و ایجاد روابط و… باید گفت که معامله گران در موقعیت های مختلف درگیر عواطف و احساسات مختلفی هستند، مثلاً به دلیل اینکه وارد بازار نمی شوند. از شک، ترس از دست دادن یا از دست دادن سود را تجربه می کنند یا درگیر طمع می شوند و به ضرر خود نمی چسبند و… و.
وی در ادامه افزود: بار روانی این معاملات به قدری افزایش مییابد که متوجه این چرخه احساسات نمیشوند تا بتوانند آنها را کنترل کنند، بنابراین باید آموزش ببینیم که موقعیت یا هر قسمت از نمودار معاملاتی چه احساساتی را فعال میکند. در ما
این کارشناس روانشناسی تحت عنوان تأثیر وضعیت روحی و نیازهای ناخودآگاه بر تصمیم گیری در معاملات بیان کرد: ممکن است به نظر برسد که معامله گر از کل سبد خود راضی نیست، اما در لایه های عمیق تر روان فرد، ببینیم پشت این ناراحتی و نارضایتی، ارضای یک نیاز است که ناخودآگاه در خواب است، پس هر چه شناخت ما از خودمان و روانمان به صورت تخصصی و شخصی بیشتر می شود و همچنین مسائل روانشناختی کلی که بر ذهنیت اکثر افراد تأثیر می گذارد. ، هر چه بیشتر احساسات خود را کنترل کنیم و اعتماد به نفس خود را افزایش دهیم. عملا کارایی ما در معاملات بیشتر و نتیجه معاملات ما مثبت، موفق تر و پایدارتر خواهد بود.
گفتگو در مورد این post