به گزارش بازار، حجت الاسلام محسنی آژه ای در نشست «به روز رسانی سند تحول قضایی» و «بررسی نحوه کمک به قوه قضائیه برای تحقق هر چه بیشتر شعار سال رعایت جهش تولید با مشارکت مردم» برگزار شد. با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در دستگاه قضایی در راستای تحقق شعار 1402 (کنترل تورم، رشد تولید) تصریح کرد: اقدامات دستگاه های مختلف قوه قضائیه در زمینه کمک به کنترل تورم و رشد تولید باید با قوت ادامه یابد. قدرت در سراسر کشور
رئیس قوه قضائیه با اشاره به نامگذاری سال 1403 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: ما به عنوان مسئولان قوه ضمانت می دهیم که تمام تلاش خود را برای حفظ و حراست انجام دهیم. سرمایه مردم وارد عرصه تولید و اشتغال می شود، اجرا کنیم.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مصمم هستیم برنامهها و اقدامات خود را برای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران اجرایی کنیم، تصریح کرد: تلاش داریم موانع مشارکت را برطرف کنیم. بهبود فعالانه اقتصاد و بهره وری مردم با همکاری سایر نیروها. بی شک امسال با همدلی و همکاری همه جانبه باید عقب ماندگی های حوزه تولید را جبران کنیم و در این راه علاوه بر فعالان و سرمایه گذاران، عموم مردم نیز می توانند کمک کنند.
محسنی آژه ای در ادامه به اهمیت اجرای سند اصلاحات قضایی و به روز رسانی آن اشاره کرد.
همچنین در حاشیه این جلسه اقدامات و دستاوردهایی در زمینه ساماندهی کالاهای بلاتکلیف انبارها و پارکینگ های سراسر کشور از جمله کالاهای موجود در انبارها و اموال گمرکی، خودروهای توقیفی در پارکینگ ها و همچنین آرا انجام شد. صادره در حوزه ماده 49 مورد بررسی قرار گرفت. و رئیس قوه قضائیه نیز توصیه های ویژه ای در خصوص این موارد داشت.
محسنی آژه ای با اشاره به بهبود وضعیت ساماندهی و تعیین تکلیف کالاها در انبارها و پارکینگ های سراسر کشور نسبت به سال های گذشته گفت: امروز به وضوح شاهد بهبود وضعیت کالاهای بلاتکلیف از جمله دارایی ها بوده ایم. کشف و ضبط، قاچاق، رها شده و … نسبت به ما جلوتر است و مشاهده می کنیم که در نتیجه اقدامات و اقدامات انجام شده تا حد زیادی از بروز فساد و خسارت در این حوزه جلوگیری شده است.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه بررسی های انجام شده در مدت اخیر به منظور ساماندهی وضعیت اموال تملک، ضبط، قاچاق و متروکه و غیره باید با قوت و اهتمام ادامه یابد، گفت: در صورت اقدامات و تمهیدات اتخاذ شده در راستای ساماندهی کالاهای بلاتکلیف و عدم ادامه رسیدگی به وضعیت ملک مذکور مانند دو سال گذشته، ممکن است دوباره شاهد همین وضعیت در این حوزه باشیم. مقامات ذیصلاح قضایی به منظور حفظ بیت المال و اموال عمومی و خصوصی به حرکتی که در مورد سازمان جامع اموال تملک و تصرف شده آغاز شده است، با قوت ادامه دهند.
محسنی آژه ای در ادامه بر لزوم انجام اقدامات لازم در مقوله هایی از جمله «تنظیم صورتجلسه تفصیلی مأموران در هنگام کشف کالای قاچاق» و «تسریع در رسیدگی و تعیین تکلیف پرونده های اموال از سوی مراجع قضایی و کیفری» تاکید کرد و در ادامه به وزیر امور خارجه دستور داد. دادگستری به منظور تسریع در روند ترخیص کالا از بنادر و گمرکات و کاهش مفاسد ناشی از ماندگاری کالا در انبارها دستور پیگیری موارد مذکور در دولت را داد.
رئیس قوه قضائیه همچنین به حجم قابل توجهی از آرای صادره مربوط به ماده 49 در روزهای پایانی سال 1402 اشاره کرد و گفت: به منظور تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت های توقیف شده از پارکینگ های سراسر کشور طی ماه های پایانی سال 96 در سال 1402 نزدیک به 26 هزار رای در شعب مربوط به اصل 49 صادر و تعیین تکلیف ده ها هزار دستگاه خودرو شد در حالی که ممکن است با هر یک از این آرا صدها موتورسیکلت تعیین تکلیف و توقیف شود.
گفتگو در مورد این post