بر اساس گزارش های بازار، قیمت نفت در نخستین ساعات معاملات روز دوشنبه در آسیا کاهش یافت. تمرکز سرمایه گذاران پس از کاهش خطر تشدید خصومت ها در خاورمیانه به زیرساخت های بازار بازگشته است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 67 سنت معادل 0.77 درصد کاهش به 86 دلار و 62 سنت رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 22 سنت کاهش معادل 0.26 درصد به قیمت 82 دلار و 92 سنت معامله شد.
تحلیلگران بر این باورند که نگرانیهای اقتصادی دوباره به عاملی بر بازار نفت خام تبدیل شده است و قیمت نفت تحت فشار افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و سیاستهای فدرال رزرو قرار گرفته است که باعث افزایش ارزش دلار شده است.
رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه آخرین سیاستگذار ایالات متحده بود که از تاخیر در کاهش نرخ بهره به دلیل توقف تورم خبر داد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که ذخایر نفت خام این کشور 2.7 میلیون بشکه افزایش یافته است. این رقم تقریبا دو برابر انتظار تحلیلگران برای افزایش 1.4 میلیون بشکه ای بود.
هر دوی این شاخصهای نفتی هفته گذشته پس از اعلام عدم پاسخ ایران به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور، کاهش چشمگیری یافت. قیمت نفت پیش از اعلام این خبر بیش از 3 دلار در هر بشکه افزایش یافته بود.
مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه بسته کمکی به اوکراین و رژیم صهیونیستی را تصویب کرد که باعث می شود دولت فدرال این کشور تحریم هایی را علیه ایران و تولید نفت این کشور اعمال کند. اما بازار چندان تحت تاثیر این خبر قرار نمی گیرد، زیرا حتی در صورت رسیدن به تایید نهایی، روند اجرای آن مشخص نیست.
بررسی این لایحه در سنا از روز سه شنبه آغاز می شود.
ایران سومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است. صادرات نفت ایران علیرغم تحریم های آمریکا به دلیل افزایش تقاضا از سوی چین و شبکه های خارج از سیستم مالی آمریکا افزایش یافته است.
گفتگو در مورد این post