به گزارش خبرگزاری ایران تحلیل به نقل از رویترز، افزایش تقاضا در چین و آمریکا، بزرگترین مصرف کنندگان نفت جهان، منجر به افزایش قیمت ها در روز جمعه شد. علاوه بر این، فدرال رزرو آمریکا نیز سیگنال های مثبتی در مورد احتمال کاهش نرخ بهره داده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۹ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۴۵ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۰.۷۶ درصد افزایش به ۷۹ دلار و ۵۳ سنت با ۶۰ سنت معامله شد.
قیمت نفت برنت در هفته گذشته ۰.۱ درصد و نفت آمریکا ۰.۵ درصد کاهش یافته است.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز گذشته اعلام کرد که ذخایر بنزین این کشور در هفته گذشته ۴.۵ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۴.۱ میلیون بشکه کاهش یافته است که بیش از حد انتظار بوده و نشان از تقاضای بالا دارد.
واردات نفت خام چین در دو ماه اول سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵.۱ درصد افزایش یافت و مصرف سوخت هند در ماه فوریه پس از افزایش فعالیت کارخانه در سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان، ۵.۷ درصد افزایش یافت.
کپیتال اکونومیکس در یادداشتی اعلام کرد که واردات نفت خام چین در ماه فوریه نسبت به سال قبل ۳.۳ درصد افزایش یافته است که مطابق با انتظارات افزایش تقاضا در سال جاری است. با این حال، طبق گزارشها، رشد تقاضا همچنان کمتر از سال ۲۰۲۳ است، زمانی که پایان محدودیتهای ویروس کرونا باعث افزایش حملونقل و سفر در چین شد.
اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز پنجشنبه نیز از قیمت نفت حمایت کرد. وی گفت: بانک مرکزی تا تصویب کاهش نرخ فاصله چندانی ندارد.
از سوی دیگر، ضعف دلار آمریکا، قیمت نفت را برای دارندگان سایر ارزهای جهانی ارزانتر میکند و میل به خرید را افزایش میدهد.
انتهای پیام/۵۵
گفتگو در مورد این post