به گزارش بازار، ابوالقاسم رجبی نوشت: بیانیه چشم انداز تایلند این است: تا سال 2027، تایلند دارای اکوسیستمی موثر برای ارتقای توسعه هوش مصنوعی و کاربرد آن برای بهبود اقتصاد و کیفیت زندگی خواهد بود. حوزه های هدف برنامه تایلند: 1. فناوری و توانمندسازی انسانی (آموزش، بازآموزی و ارتقای نیروی انسانی در تمامی بخش های اقتصاد) 2. رشد اقتصادی (افزایش بهره وری و محصولات و خدمات با ارزش افزوده بالا با استفاده از هوش مصنوعی و هدایت تحقق دستور کار ملی تایلند) 3. اثربخشی اجتماعی و رفاهی (بهبود دسترسی مردم به خدمات دولتی، پر کردن شکاف طبقاتی در درآمد، دسترسی به بهداشت و آموزش)
پنج استراتژی تایلند:
راهبرد 1: تقویت چارچوب های قانونی، اخلاقی و اجتماعی از طریق تدوین، آموزش و آگاهی در زمینه استانداردها، قوانین و اخلاقیات هوش مصنوعی. هدف این است که تا سال 2027 حداقل ششصد هزار شهروند تایلندی در این زمینه آموزش و آگاهی دیده باشند و قوانین و مقررات هوش مصنوعی باید در این کشور اجرا شود.
استراتژی 2. زیرساخت هوش مصنوعی پایدار از طریق 1. بهبود زیرساخت های محاسباتی قدرتمند 2. ایجاد بستر رابط کاربری هوش مصنوعی، 3. تشکیل شبکه نخبگان برای تحقیق و توسعه. هدف قابل اندازه گیری این استراتژی افزایش سالانه ده درصدی سرمایه گذاری در بخش هوش مصنوعی است.
راهبرد 3. سرمایه گذاری در آموزش و سرمایه انسانی از طریق 1. ایجاد برنامه های هوش مصنوعی در دانشگاه، 2. ایجاد کرسی تحقیقات هوش مصنوعی، 3. ایجاد مکانیسم های همکاری بین المللی با محققان و کارشناسان بین المللی. هدف قابل اندازه گیری استراتژی ایجاد 30 هزار نیروی انسانی هوش مصنوعی است.
استراتژی 4. توسعه نوآوری و تشویق فناوری هوش مصنوعی از طریق پیاده سازی هوش مصنوعی در 10 حوزه هدف. هدف قابل اندازه گیری این استراتژی، توسعه حداقل 100 نمونه آزمایشی از مدل هوش مصنوعی در شش سال است. همچنین ایجاد کسب و کار با ارزش افزوده اجتماعی تجمعی 1.4 میلیارد دلار در این بخش ها هدف گذاری شده است.
استراتژی 5. ترویج استفاده از هوش مصنوعی در بخش های دولتی و خصوصی از طریق 1. عرضه قابلیت های هوش مصنوعی به صنایع کلیدی، 2. ایجاد جعبه شنی و سایر راه حل های نوآوری تجاری. هدف قابل اندازهگیری استراتژی دستیابی به 600 موسسه و کسبوکار بخش خصوصی است که از هوش مصنوعی نوآورانه استفاده میکنند و ارتقای جایگاه هوش مصنوعی این کشور در شاخصهای بینالمللی مناطق هدف: سه حوزه اولویتدار تا سال 2024: 1. مواد غذایی. و کشاورزی، 2. خدمات دولتی، 3. بهداشت و سلامت. هفت اولویت افق برنامه: 1. آموزش، 2. امنیت و ایمنی، 3. انرژی و محیط زیست، 4. لجستیک و حمل و نقل، 5. گردشگری و صنایع خلاق، 6. تولید و 7. مالی و تجارت.
گفتگو در مورد این post