به گزارش بازار، انجمن جهانی فولاد در گزارش «نرخ تولید جهانی فولاد خام» در ژانویه 2024 (11 ژانویه تا 11 فوریه 1402) اعلام کرد: تولید جهانی این محصول استراتژیک به 148 میلیون و یکصد هزار تن رسید. ماه که نسبت به سال گذشته 1.6 درصد کاهش داشته است.
این سند که بر اساس اطلاعات گزارش 71 کشور تولیدکننده فولاد به این انجمن تهیه شده است، نشان می دهد که علیرغم کاهش تولید تولیدکنندگان عمده فولاد جهان، میزان تولید فولاد در کشورهای ایران، روسیه، هند و ترکیه ، کره جنوبی و ژاپن افزایش یافت. داشته است.
آخرین گزارش انجمن جهانی فولاد نشان میدهد که بیشترین افزایش مربوط به دو کشور ایران و ترکیه است که در اولین ماه سال 2024 به ترتیب 39.9 و 24.7 درصد رشد داشته اند و پس از آن هند با 7.3 درصد قرار دارد. کره جنوبی با 1.5 درصد، روسیه با 1.2 درصد و ژاپن با 0.6 درصد افزایش تولید.
رشد 39.9 درصدی تولید فولاد خام در دی ماه امسال نسبت به سال قبل از آن، ایران را به رکورددار بالاترین افزایش نقطه به نقطه تولید فولاد خام در جهان تبدیل کرد که چنین رشدی در گزارش های این سازمان بی سابقه است. انجمن در سال های اخیر
بر اساس آخرین گزارش انجمن جهانی فولاد، سه کشور برتر تولیدکننده فولاد خام در جهان، چین، هند و ژاپن هستند و چین در ژانویه امسال 77 میلیون و 200 هزار تن فولاد خام تولید کرده است که نسبت به ماه مشابه 6.9 درصد رشد داشته است. سال گذشته ، کاهش داشته است.
در ژانویه امسال، هند با تولید 12 میلیون و 500 هزار تن فولاد خام رشد نقطه به نقطه 7.3 درصد و ژاپن با تولید 7 میلیون و 300 هزار تن فولاد خام رشد 0.6 درصدی را تجربه کردند. نسبت به ژانویه سال گذشته ثبت شده است
بر اساس این گزارش، تولید فولاد خام ایالات متحده آمریکا در ژانویه سال جاری 6.8 میلیون تن برآورد شده است که نسبت به ژانویه 2023 0.3 درصد کاهش نشان می دهد، اما این کشور همچنان چهارمین فولادساز برتر جهان است.
در گزارش انجمن جهانی فولاد آمده است: روسیه در ژانویه 2024، 6 میلیون و 200 هزار تن فولاد خام تولید کرد که 1.2 درصد افزایش تولید را نشان می دهد و با این میزان تولید، این کشور در رتبه پنجم تولیدکننده قرار دارد. فولادساز جهان را تثبیت کرد.
بر اساس این گزارش، کره جنوبی در اولین ماه سال جاری با تولید پنج میلیون و 700 هزار تن فولاد خام و با 1.5 درصد افزایش در رتبه ششم تولیدکنندگان فولاد جهان قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، ترکیه با تولید 3 میلیون و 200 هزار تن و رشد 24.7 درصدی و آلمان با تولید 2 میلیون و 900 هزار تن و کاهش 0.9 درصدی به ترتیب رتبه های هفتم و هشتم تولیدکنندگان برتر فولاد را به خود اختصاص داده اند. دادند.
بر اساس اطلاعات گزارش شده از سوی 71 کشور به این انجمن، ایران در دی ماه سال جاری با تولید 2.6 میلیون تن فولاد خام رشد 39.3 درصدی را تجربه کرد و برای اولین بار در سال جاری در رتبه نهم فولاد جهان قرار گرفت. تهیه کنندگان. قرار گرفت.
برزیل که پیش از این در رتبه نهم تولیدکنندگان فولاد جهان قرار داشت، یک پله سقوط نسبت به ایران داشت، این کشور در دی ماه امسال با تولید 2.5 میلیون تنی نسبت به سال قبل 7.2 درصد کاهش را تجربه کرد. .
میزان تولید فولاد خام در مناطق مختلف جهان / بیش از 55 درصد فولاد خام تولیدی خاورمیانه در ایران تولید می شود.
بر اساس گزارش انجمن جهانی فولاد، در ژانویه سال جاری، کشورهای تولیدکننده فولاد آفریقا از جمله مصر، لیبی، آفریقای جنوبی و تونس در مجموع 2 میلیون تن فولاد خام تولید کردند که در مقایسه با تولید فولاد خام 16.3 درصد است. پارسال. نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
بر اساس آخرین گزارش انجمن جهانی فولاد، کشورهای عضو آسیا و اقیانوسیه شامل استرالیا، چین، هند، ژاپن، مغولستان، نیوزلند، پاکستان، کره جنوبی، تایوان، تایلند و ویتنام در مجموع 107 یک میلیون و 600 هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به ماه مشابه سال قبل 3.6 درصد کاهش داشته است.
بر اساس این گزارش، کشورهای عضو اتحادیه اروپا در ژانویه امسال تنها 10 میلیون و 200 هزار تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به ژانویه سال گذشته 1.8 درصد کاهش نشان می دهد.
سایر کشورهای تولیدکننده فولاد اروپا که عضو اتحادیه اروپا نیستند و شامل کشورهای مقدونیه، نروژ، صربستان، ترکیه و انگلیس میشود در این مدت در مجموع سه میلیون و 900 هزار تن فولاد خام تولید کردند که 22.5 است. درصد افزایش نسبت به سال قبل. این امر نشان می دهد.
کشورهای تولیدکننده فولاد خاورمیانه شامل ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی در دی ماه امسال در مجموع چهار میلیون و 700 هزار تن فولاد خام تولید کردند که 23.1 درصد از نقطه به نقطه را نشان می دهد. افزایش امتیاز بر این اساس و با توجه به تولید 2.6 میلیون تن فولاد خام در ایران، بیش از 55 درصد فولاد خام تولیدی خاورمیانه از جمهوری اسلامی ایران است.
کشورهای آمریکای شمالی از جمله کانادا، کوبا، السالوادور، گواتمالا، مکزیک و ایالات متحده آمریکا در مجموع 9.2 میلیون تن فولاد خام تولید کردند که 2.1 درصد کمتر از تولید سال قبل در ژانویه است.
روسیه و سایر کشورهای CIS تولیدکننده فولاد از جمله بلاروس و قزاقستان به همراه اوکراین در اولین ماه سال جاری در مجموع هفت میلیون و 200 هزار تن فولاد خام تولید کردند که چهار درصد افزایش تولید را نشان میدهد. از این افزایش تولید مربوط به تولید آن در فدراسیون روسیه است.
تولید فولاد خام در کشورهای آمریکای جنوبی از جمله آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، اکوادور، پاراگوئه، پرو، اروگوئه و ونزوئلا در ژانویه امسال به سه میلیون و 400 هزار تن رسید که در مقایسه با تولید امسال 6.3 درصد است. سال کشورها در ژانویه سال گذشته کاهش یافته است.
اخیرا «انجمن فولادسازان ایران» آمار کامل حجم صادرات و ارزش 11 ماهه زنجیره فولاد کشور را منتشر کرده است که نشان می دهد افزایش تولید فولاد خام در صنعت فولاد زمینه را برای صادرات بیشتر فولاد فراهم کرده است. زنجیره ای به طوری که از نظر حجمی صادرات در تمامی بخش های این صنعت رو به افزایش بوده و از نظر ارزشی تنها ارزش میلگرد صادراتی ایران با کاهش مواجه شده است.
بر اساس این گزارش، در 11 ماهه امسال 11.6 میلیون تن آهن و فولاد از کشور صادر شد که ارزش صادرات زنجیره فولاد ایران را به 7 میلیارد دلار رساند.
صادرات 11.6 میلیون تنی آهن و فولاد رشد 20 درصدی ارزش صادراتی زنجیره فولاد را نشان می دهد که معادل تقریباً 1.2 میلیارد دلار است و اگر صادرات حدود 27 میلیون تن محصولات زنجیره فولادی را در نظر بگیریم. کنسانتره و گندله سنگ آهن، صادرات کشور در این بخش نسبت به مدت مشابه سال گذشته جهش 68 درصدی را نشان می دهد.
به گزارش «انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران»، حجم صادرات کنسانتره سنگ آهن در این مدت 9 برابر شد و رشدی حدود 800 درصدی را نشان داد.
تحلیل صادرات محصولات زنجیره ای فولادی شامل کنسانتره سنگ آهن و گندله نشان می دهد که صادرات میانی فولاد ایران به دلیل جهش حدود 30 درصدی حجم صادرات اسلب در 11 ماهه 6.8 درصد افزایش حجم (تناژ) را نشان می دهد. این سال
گزارش انجمن فولادسازان ایران حاکی از افزایش 6.7 درصدی حجم صادرات میلگرد همزمان با کاهش 5 درصدی ارزش صادراتی آن به 70 میلیون دلار است.
گفتگو در مورد این post