به گزارش بازار، بر اساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، با سراسری شدن خدمات سامانه پنجره واحد زمین به 16 استان باقیمانده کشور، هزاران هکتار از اراضی کشور با استفاده از هوش مصنوعی پایش شد.
بر اساس این اطلاعیه سامانه پایش زمین که یکی از دو زیر سیستم پنجره واحد زمین است و همچنین وظیفه پردازش و مقایسه تصاویر ماهواره ای قبل و بعد از تغییر کاربری در بازه های زمانی مختلف و با تکیه بر هوش مصنوعی را بر عهده دارد. ، موفق به شناسایی بیش از 40000 تصویر شده است که از این تصاویر برای حفاظت از 20000 هکتار از اراضی کشور استفاده شده است.
در این راستا استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره ای زمین که توسط دو شرکت دانش بنیان انجام شده است، منجر به بهبود 45 درصدی دقت تشخیص تخلفات نسبت به ابتدای امسال شده است. سال
زیر سامانه پرتال متقاضیان مردمی که به صدور مجوزهای زمینی می پردازد نیز با اتصال حدود 24 دستگاه از 47 دستگاه اجرایی و کاهش چشمگیر زمان انتظار متقاضیان برای دریافت مجوز، به صدور مجوزهای مختلف می پردازد. و بدون نیاز به مراجعه حضوری به طوری که تاکنون بیش از 490000 درخواست، بیش از 378000 متقاضی خدمات و مجوز بر روی پلت فرم ثبت نام کرده اند. پاسخگویی به این درخواست ها که ماه ها قبل به طول می انجامید با استفاده از خدمات سامانه زمین نسبت به قبل به 50 درصد کاهش یافته و اکنون در بسیاری از موارد مجوزهای درخواستی متقاضیان در کمتر از 90 روز صادر می شود. مجوزهای صادر شده توسط پلتفرم زمین مستلزم رد و بدل شدن پرسشهای متعدد در میان دستگاههای نگهبان است که به همه آنها به صورت رایگان و گاه به صورت بلادرنگ پاسخ داده میشود. قبل از اینکه سامانه زمین به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کند، برخی دستگاه ها به صورت غیرقانونی برای پاسخگویی به سوالات از مردم پول می گرفتند و با آنها برخورد می شد.
بر اساس این گزارش، سامانه پنجره واحد زمین توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دبیرخانه ستاد هماهنگی و مبارزه با مفاسد اقتصادی راه اندازی شد و این سامانه توسط سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور راه اندازی شد. سامانه پنجره زمین به آدرس iraneland.ir هم اکنون آماده ارائه خدمات به متقاضیان می باشد.
گفتگو در مورد این post